Sayfa 364/426 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Bu samet 65 milyon lotu toplamış.Avukat tutmuş.Şirkete ihtarname çekmiş.Genel kurulu erteletti.Cidden takdire şayan.Adam silopinin hesabını soruyor ki sorulmalı,bunlar bir şirket için çok güzel gelişmeler.Patron istediği gibi at oynatamıyacak demektir.

Ben bu avukatla irtibata geçip gerekirse genel kurula katılmayı düşünüyorum.Bunca yıldır borsada yatırım yaparım bu şekilde patrona başkaldıırı genelde pek olmaz.Genelde al gülüm ver gülüm işlerdir.Bu samet in alımları da çakmadır patronun bir şekilde aldırdığı lotlar olduğunu düşünmüştüm,bu genel kurul ertelemesi yanLış düşündüğümü gösterdi.En son aksa da dinçkök kardeşler kavga etmişti ben o zaman 13 liradan aksa almıştım,sonra kağıt bölündü her yıl temettü verdi 2014 de 13 olan kağıt şimdi bedelsize ve temettülere rağmen şimdi kaç oldu bakabilirsiniz.benim canımı sıktığından aksa grafiğine hiç bakmam )))))))

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    255 milyon turgutda var.Kurulda itiraz eden 115 milyon lot olmuş.141 milyon lot daha kurula katılsa turgut kararları tek başına alamaz değil mi
    kurulu 2, kez erteletemez mahkemeye gidebilir samet en fazla . alına kararl konusu turgutu kımse engelyemez . yonetım kurulunu secen hısseler a-b-c gurubu halka acık olan işlemde olan yanı bızlerde olan d gurubu hısseler
    abc hısselerının hepsı turgut yılmazda

4. Sayın Rowing,

yönetim kurulu seçimi ve kar dağıtımı konusunda imtiyazlı hisseler ayrıcalıklı olsa da alınan kararlar konusunda genel kurul oylamalarının sonucu etkili olmaz mı?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayın Rowing,

yönetim kurulu seçimi ve kar dağıtımı konusunda imtiyazlı hisseler ayrıcalıklı olsa da alınan kararlar konusunda genel kurul oylamalarının sonucu etkili olmaz mı?
    ihtimal dahi vermiyorum .
    önümüzde bir örnek var . şirketin adına olaylara takılmayın . marka holding de olanları gördük . ve orda imtiyazlı pay da yok .
    burda samet olayı silopide giriyor . buyuk ıhtımalle iş mahkemeye gidecek ve olay silopiye ordan park holdinge ordan ciner holdinge

E aslında bu bizim için çok iyi bir gelişme değil mi.Neticede silopide iç edilen bir para var.Onun kurtarılması kağıt için çok ama çok iyi olur.Bir de denizcilik karının hesaplamasında da usulsüzlükler var denmiş,o ne demek acaba

Bu genel kurullarda piyasadaki hisselerin çoğunu toplayan biri herhangi bir şekilde olayı etkileyemez mi.Olayın hukuki kısmı açısından sordum.Avukat yüzde onun istemi ile erteletti,o genel kurula hazırlıklı gelmiştir,demek ki 115 milyon lotun ortak karar vermesini daha önceden ayarlamış .Yanlış mı düşünüyorum.Samette yüzde 10 yoktu onda 65 milyon var,

Bu arada öyle ya da böyle kambiyo karı 800 milyon gelecek.Şimdi ama faaliyet karı değil diyenler olacaktır,kısmen haklılar da ama sonuç değişmez faaliyet karlarıyla beraber 6 aylıkta 1 milyarın üstü kar gelirse,üç aylıktaki 117 milyonluk karı altı aylıkta ona katlamış olur,bu da dikkat çeker,bizim işimize yarar.F/K da yeni bilançoyla beraber 1.5 oluyor PD /DD ni tam analiz edemedim o da bence çok iyi bir yere gelecek.Ucuzduk bedava olacağız.Dolar bazlı değerimiz konusunda hiç yazmıyayım,dolar malum her gün o öngörüyü değiştiriyor.

Sayfa 364/426 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •