-
Fon almaya devam etti. 25 milyon lot daha aldi 70 milyonun ustune.
-
Malı kaptıran mallar düşükten alma derdindeler. Sonunda elinde kalanlarıda kaptıracaklar. Bizde gün yüzü göreceğiz. Yoksa bu mallarla işimiz zor.
-
Fondan bir 70 milyon lotluk daha alış bekliyoruz Hakandan hayır yok. Kağıtta son iki gündür ciddi baskı var.
-
https://www.bloomberght.com/konuk/vi...rc-degil/68560
borcumuz var ama gönül borcu 

is bankasina tavsiye, halka arzda boyle argumanlara gelin
-

Originally Posted by
Stock trader
Hakandan hayır yok. ....
Hakan eger o Hakan ise, bence pek bi hayir beklemeyein
-
Evet aynı Hakan hayırsız Hakan
-
ben olaya şöyle bakıyorum..diyelim işc dışında borsada diğer hisselerde yatırım yapıyorum ve oradan oraya zıplıyorum.. portföyüm yıllıkta da enflasyon+ 20 yükseliyor. 5 yıl sonra enflasyonu yıllık ortalama % 25 kabul etsek toplamda bileşik faizi göz ardı edersek kabaca % 225 yapar...peki hiç riske girmeyip 5 yıl boyunca ekranı kapatıp 5 yıl sonra işc fiyatına baksan kabaca fiyatı ne olur ? bu arada 5 yılda vereceği temettüde bonus.. benim tahminim en az 100 tl, yani yaklaşık % 354.. peki bu hesap realize olsa ki bundan çok daha fazla getirecektir, beklemeye değmez mi arkadaşlar ? ama hangimizde böyle bir sabır var
işte bunun için hep ah vah ediyoruz. borsada özellikle işbankası gibi kağıtlarda ki böyle büyük bir beklentisi olduktan sonra bekleyen mutlaka kazanır...yatırım tavsiyesi değildir..
-
Sayın Yatırım uzmanı epeydir forumda yoktunuz. Bir ara çorbayı içip gittiniz diye düşündüm.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri