Originally Posted by
sindoma53
varlık fonu ve bofanın aynı tarafta banka satmaları hoşuma gitmedi , badem sporun yönettiği tahtaların bugun zayıf hacimleri oyuna girmemeleri , sadece koç şirketleri ile ortada top çevirmeleri
yemliyorlar mı başka film mi anlamadım.

Originally Posted by
sindoma53
godmana kadar ortada havuç yok, gerçi bugun NTV de ne konuştuysa oradada aynı şeyleri söyleyecek bugun fıch stratejisi blomberge bağlandı büyümeden vaz geçilmeden enflasyonu kontorl altına almanın zor olucağını savunuyor yakın vade havuç olmadığından bu bademlerden her an herşey gelebilir.

eylül ayı düzeltme ayı olabilir .

Originally Posted by
sindoma53
Hafta sonu dediğimiz gibi ince ince düzeltme ayı olacak haber geldiğinde alacak sonra ertesi gün verecek , ay sonu kapatmaları vs derken bilanço hikayeleri , temettü hikayeleri, araya sığdırılacak haberler vs bilançolara doğru pıst 100 de 9400 hareketi başlar bence bilançolardan sonra veya o zaman dilimi daha dikkat edilmeli daha sert bir düzeltme gelme ihtimalleri o bölgeler olabilir haber kaynakları kesilirse.

Originally Posted by
sindoma53
benim çalışmalarımda 8050-8450 arası gider geliriz , 8050 kırılırsa 1 tur daha satış beklerim 7850 bandı

Originally Posted by
sindoma53
Badem çocukları kendilerine oyun alanı açıyor ,
o alanı bilen onlarla beraber o bant aralığında treda eder

hafta sonu 8-10 arası seneryolarımı ve stratejimi yazdım aynı doğrultuda devam ediyorum.
tek elle yönetilen borsada haberlerle pozisyonlar değiştiriliyor ,
yalnız onlar haberleri bizden önce bildiklerinden pozisyonlarını ona göre uyguluyor.
tesadüf dün bofa banka raporu geliyor sabah millet bankalara yükleniyor akşam KKM geliyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri