Sayfa 310/719 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 5745 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    temettü: piyasa (ortalaması) şu anda temettü aritmetiğini öğrenmeden, temettü vermediğini değerlendiriyor.. bunun da genel sebebi, bu kadar derinlikli değerlendirme yapacak bir kapitalle biste gelmiyor.. malum; son 3-4 yılda yabancı payı %67den %28e kadar indi.. -son haftalardaki bir kaç puan değişimi saymıyorum-.. borsaya yeni gelen milyonlarca yatırımcı, ufak paralarla geldiği için bu derinlikte konuyu inceleyecek (devanın temettü aritmetiği) vakti ayırmaya değer görmüyor.. konuyu %80-90 imtiyaz varmış gibi zannediyor.. kar dağıtım oranı arttığı zaman aritmetiği görmüş olacak.. devam eden bu karlılıkla düşük dağıtım seviyesinde kalamayacak (yeni yatırım hiklayesi istisna).. biriken nakti (yatırımlar tamamlanmışsa ki yeni bir yatım anonsları yok; nakit durumu, borçtan nakte dönecek şekidle değişecek) şirketten çekme ihtiyacı olacak..

Şirket büyüme şirketi olduğu için temettü vermediğini düşünüyorum ben abdde 1 ruhsat alma bedeli 100 bin dolarlar oldugunu PhilippHas geçmiş yıllardaki röportajlarında belirtmiş. Yurt dişindada belli bir noktaya geldikten sonra şirket kabına sığmaz kasa dolar taşarr temettüyüde bol keseden verirler diye düşünüyorum. (vermesede olur bedelsiz potansiyeli paha biçilemez olur )

Şimdi temettüyü kendine alıyor diyenler cıkacaktır aldıkları %10 bişey değil C grubu payların %83u adamlarda zaten imtiyazlı payda %10 normal payda % 30 hak var verse daha cok ceplerine para girer

2. organize hırsızlık...

Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku

REVOPAG 25/50 MG 14 FILM KAPLI TABLET olmak üzere 2 formuyla fiyatı belirlenmiş. Hayırlı olsun
    Yeni ilacımız için Avusturya, Almanya ve Hollanda satışı için 12,5/25/50 ve 75 mg formları için başvurmuşuz.Ülkemizde 25/50 mg formlar mevcut. Takipte olacağım!!!

https://www.ema.europa.eu/en/documen...annex-i_en.pdf

4.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Yeni ilacımız için Avusturya, Almanya ve Hollanda satışı için 12,5/25/50 ve 75 mg formları için başvurmuşuz.Ülkemizde 25/50 mg formlar mevcut. Takipte olacağım!!!

https://www.ema.europa.eu/en/documen...annex-i_en.pdf
    Değerli Ortak, bilgi için teşekkürler. Deva’nın kozmik odasını, kapalı bohçasını görmemize yardımcı oluyorsunuz.

Deva’nın, işini mevcut seviyelerde tutup 5-6 yıl sadece pazar kadar büyümesi için; ihtiyaç duyduğu ar-geci sayısı sıfırdır (0). Pazardaki konumunu mevcut trentte devam ettirmesi için; ihtiyaç duyduğu ar-geci sayısı 100-120 civarıdır (bkz ai ve koçak vb). Mevcut 400 ar-geciyi küresel pazar ve biotech için tutmaktadır. Ucuz işgücü ve devletin verdiği cömert teşvikler, Deva için muazzam avantajlı bir konjonktür sunmaktadır. Deva da bunu sonuna kadar kullanmaktadır. Bugünkü devadan makul zamanda bir kaç kat büyük deva çıkarma potansiyeline sahiptir. Mevcut ar-ge ekibinde; yönetimde Alman ekolü (1 Alman ve 1 Almanya + UK eğitimli) hakimdir. Gerektiği yerde Hintlilerden de yararlanmaktadır. Türkiyede yetişmiş ekip ise sektörün en iyileri arasındadır. Bu bilim insanlarının ve hocalarımızın hepsine şükranlarımızı sunarım.

5.  Alıntı Originally Posted by DUABI Yazıyı Oku

organize hırsızlık...
    nasıl hırsızlık!!

açarmısın biraz,merak ettim sn duabı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Yeni Zelanda da hastane grubu ihale kazanmışsız, ilaç Ülkemizde cefaks.
    https://pharmac.govt.nz/news-and-res...-08-30-tender/

7.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Yeni Zelanda da hastane grubu ihale kazanmışsız, ilaç Ülkemizde cefaks.
    https://pharmac.govt.nz/news-and-res...-08-30-tender/
    Vallahi kral adamsınız hakkınız ödenmez arastirmaci gazeteci edasiyla bizleri bilgilendiriyorsunuz varolun cok teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    nasıl hırsızlık!!

açarmısın biraz,merak ettim sn duabı
    Organize olan Sağlık Bakanının seans açılmadan korona alt versiyonunun Türkiye de görülmesi açıklaması sağlık hisseleri al turizm havayolları sat ,hırsızlık kısmı ise borsada derinlik sağlayan enstüramanların hissedeki karar vericilerin +%8 den - eksiye çevirip devre kestirmeleridir.Deva yatırımcısı olarak bu kadar hisse fiyatında oynaklık ve dalgalanmaların doğal olduğunu düşünmüyorum ayrıca hisse değerinin buraları hakettiğine inanmıyorum. Teşekkürler.

Sayfa 310/719 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •