ASELSAN yabancı oranı 2 Ekim 2023 % 25,70. 3 Ekim 2023 % 25,53.
Fark % -0,17. (Kaynak İş Yatırım).
ASELSAN yabancı oranı 2 Ekim 2023 % 25,70. 3 Ekim 2023 % 25,53.
Fark % -0,17. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Ne dediysek o Propolis Brent kaç? Ne olmuş ona öyle sen bilirsin aydınlatırmısın bizi?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ASELSAN yabancı oranı 4 Ekim 2023 % 25,58. 3 Ekim 2023 % 25,53.
Fark % 0,05. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
ne dedisek o .çöküş devam arap 50 milar doları , abd onlarca milar doları , ingiliz onlarca milar doları , alamanya benim gibi bulamanya onlarca milar doları , sonra uzak doğu oradan tekrar sil baştan falan tur iyi oluyor.birde gaz petrol altın keşiflerimiz milyarlarca dolar onlarca yıllık rezerv keşiflerimiz .en son masamda milyarlaca dolar istek var bekletiyoma geldik . sonuç borsa da yansıyor.sırf aselsan değil geneli büyük güvensizlik devam .aselsan koç holdingde olsaydı şimdi 100 lü hanelerde işlme görürdü .yapacak bi şe yok
ne dedisek o lunar sen devam et hisseye ben altın ve dolara gömüldüm ve tabi arsa aldım bi miktar bi miktarda çok cüzi bi kaç milyon luk hisse tuttum .tabi aselsan var tuttuklarımda önemli değil aselsan da % 80 mal boşalttım .safi kar .hepsi batsa da sorun değil .
Çok pardon millete 23 lerde tukaka derken malın mı vardı ki senin ASELSan da mal boşaltmışmış.Yapma ya.
Birazda brent al bak sepet yaparsın o da çok düşmüş. Gerçekleri konuş gerçekleri buralarda yeme milleti daha fazla.
Hayret demek ki yazılarım o kadar acıtmış ki artık cevap vermek durumunda kalmışsın. Kasaya masaya bol şanslar dilerim.
Bugün bunları yazıp ki hep yapıyorsun yarın bir gün bu piyasa iyi olur ben full maldaydım falan yazma gafletinde bulunursun esas cevabını da o zaman alırsın sonra kızmaca olmasın. Millet buralarda sanal ortam diye senin egolarını çekmek zorunda değil.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 05-10-2023 saat: 15:31.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ne oldu ne dediysek o % -2 de kükrüyordun gelip şimdi de konuşsana..... bugün sana bunu uygulamalı yaptım ki neymiş borsa biliyormuş ne dediysek oymuş. Yersen
ABD Suriye'de SİHAmızı düşürdü, bunun üzerine MSB hava harekatını gece artırdı, bakalım olay borsaya nasıl yansıyacak
Yer İmleri