Sayfa 323/1012 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yahu babacan nasıl bir hesap o 12x dediğin zaman anlık fiyat 24 x12 =288 zaten 3 x 8 = 24 yapmış şimdiye ..2 sene geriye dönüp x lı kağıt hesabımı olur

boşver ptekimi ..bak Reis giydirdi yine ABD ye bakalım cevap gelecekmi
    288 mümkün mü yahu millet şaka yapıyor gırgırına takılıyor.
    Karakemal abinin evi arabayı sat al diyip 130 u hedefide espri zaten
    Ama benimki espri değil, biliyon ben Ücbucukcular klübü üyesiyim 24 çarp ücbucuk ne ediyor
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi
    Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    ��#SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Suriye'de, Amerika'nın 23 üssü var. Suriye'de Amerika'nın ne işi var? Bu üslerle ne yapıyor? Bunları da değerlendirmek gerek miyor mu?

Ama Türkiye'nin bir insansız hava aracını, Amerika düşürüyor. İnsansız hava aracını düşürürken Türkiye, şu anda NATO'da Amerika'nın ortağı değil mi? Bunu neyle izah edeceğiz?

İşimize gelince ortak, işimize gelince maalesef Amerika, şu anda bütün terör örgütlerini eğitiyor, silahlandırıyor. Maalesef bunlarla da Orta Doğu'yu kan gölüne çeviriyor. Bunları da görelim."
    bizde ya ... elimiz olağanüstü güçlü

[IMG][/IMG]

değer canım değer elbet değer
    kutsal ahit sandığı için her şeye
    ne hayal ne de gerçek engel mi
    kanatlanmadan uçmaya ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Bakalım nasıl hareketler olacak önümüzdeki dönem...

https://twitter.com/serkan_saka_/sta...LyJm4Q9kQ&s=19

4. Avusturya Başbakanı Nehammer: "Biz Türkiye ile yoğun bir ekonomik işbirliği yapmak istiyoruz, buna çok büyük önem atfediyoruz"

Kaynak : Anadolu Ajansı

Avusturya Başbakanı Nehammer: "Türkiye'deki sanayinin yaratıcılığı ve araştırmada gittiği, ilerlediği nokta konusu beni çok şaşırttı"

Kaynak : Anadolu Ajansı

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tupten biraz.aldim kapanışta,bilanço ya kadar tutarım.
    Bugün anlamsız düşünce baktım özel bir durum var mı diye...Kar satışı gibi görünüyor. Dün dik durmuştu oysa.Belki birileri bugün için risk almak istemedi..

3.çeyrek tahmini gelmiş İş yatırım dan.
    Fk sı biraz daha düşer o tahminle..
    Ama bilanço sonrası 4.çeyrek için bence artık taşınması çok karlı olmayabilir....

Bol kazançlar..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ah ne günler günler daha yaşanacak hem de doya doya... gözlerin dolmasın yanılıp da ağlama... aylar yıllar asırlar var daha... her yerde izin kalmış sanki her şeyde... şu ağaç gölgesinde, karşı sahilde.... bazen gözle görülmeyen hayallerde, bazen de gökkuşağının ötesinde !!! bakarsın barışır geçmiş gelecekle, karşılaşırız bir zaman tünelinde

geldiler, buradalar . ilk toplu temas 2026 ! kaldı 2 küsür yıl. yalnız, iyi niyetli değiller ! kötü de değiller.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Syrian Girl ������
    @Partisangirl

Son dakika �� : IDF, müzik festivali sırasında Hamas'a ateş ediyordu - silahsız kaçaklar hedef alınmadı - çapraz ateşe tutuldular!!!

https://twitter.com/Partisangirl/sta...77231054553209

Gerçekler gün yüzüne çıkıyor,partinin yapıldığı alanda İsrail askerleri Hamas ile çatışmaya giriryor,çapraz ateş sonucu ölenler oluyor.(haber görüntülü)

8. S.L. Kanthan
    @Kanthan2030

Schindler'in Listesi, Filistin Versiyonu

İsrailli keskin nişancıların uzaktaki silahsız Filistinli çocukları rastgele vurup buna gülmelerini izleyin.

Hiçbir ABD medyası/siyasetçisi cinayet, etnik temizlik, soykırım veya savaş suçları hakkında bağırmıyor. ICC'ye herhangi bir suçlama getirilmedi.

Ama insanlar Hamas'ı merak ediyor.

https://twitter.com/Kanthan2030/stat...60552328339499

Yahudilerde gerçekten vicdan yokmuş....Çocukları canlı hedef yaparak dalga geçmişler.

Sayfa 323/1012 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •