Sayfa 290/1006 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Not artışı olursa bofa aldığını yedirecek değişiklik olmazsa o kadar mal var elinde dönüp nasıl satacak onu düşünüyorum.
    bence BOFA çakma yabancı gibi görünüyor ama yerli çıkarsa da şaşırmayın
    asıl İŞ YATIRIM a dikkat etmek gerek..

2. SPOT'ta BOFA 'nın BUGÜN'kü net alım miktarı 5,5 milyarı aşmasına rağmen işlem hacmi olarak liderlik açık ara Yapı Kredide manidar değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SPOT'ta BOFA 'nın BUGÜN'kü net alım miktarı 5,5 milyarı aşmasına rağmen işlem hacmi olarak liderlik açık ara Yapı Kredide manidar değil mi?
    Bofa tek taraflı alım ağırlıklı oynadı
    . Yk her zamanki gibi al sat hacim yaptı..
    Zaten biliyorsunuz YK hacimi hep fazla yapar

ayasofya dayu
    2 kere hisse sordu... ikisinde de AKBANK didim
    ''ben banka almıyom '' dedii
    ''bende başka hisse bilmiyom '' dedim

5. Erdemır ve ısdemır karbon emısyonlarını 2030a kadar %25 azaltacak, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacak
    erdemır ve ısdemır karbon emısyonlarını 2030a kadar %25 azaltacak, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacak- bloomberght.com erdemır ve ısdemır fınansal yonetım ve malı ısler sorumlusu serdar basoglu, ıkı sırketın karbon emısyonlarını 2030a kadar yuzde 25 azaltacagını, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacagını acıkladı. Erdemır ve ısdemır fınansal yonetım ve malı ısler sorumlusu serdar basoglu, ıkı sırketın karbon emısyonlarını 2030a kadar yuzde 25 azaltacagını acıkladı. Basoglu 2030a kadar yuzde 25 emısyon azaltımı hedefı ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacagını belırttı. Bu yatırımların yuzde 70ten fazlasını dıs kaynakla fınanse edeceklerını bıldıren basoglu eurobond ıhracını dusunduklerını dıle getırdı. Erdemır ve ısdemır ıcın nıhaı hedefın 2050de net sıfır emısyona ulasmak oldugunu ıfade eden basoglu, celık uretımınde komurun payının azalacagını dıle getırdı. Bloomberght.com ınternet sıtesınde yayınlanan sozkonusu habere asagıdakı lınkten ulasabılırsınız: https://www.bloomberght.com/ıkı-celı...-hedef-2345453

YTD

6. Nuh Çimento, satın alınacak rüzgar türbinleri için SANY Renewable Energy ile sözleşme görüşmelerini başlatacak

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:

Şirketimizin yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım planları kapsamında satın alınacak rüzgar türbinleri için teklif veren firmalarla yapılan görüşmeler sonucunda, SANY Renewable Energy Co. Ltd. firması ile sözleşme görüşmelerinin başlatılmasına karar verilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1229856

7. Geçmiş dönemde bir çok ağır sanayi şirketi doğalgaz dan elektrik üretimi yatırımı yapmışlardı,doğalgaz pahalandı hepsi kucaklarında patladı...
    Umarım bu yatırımlarda atıl kalmaz ileride...

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Geçmiş dönemde bir çok ağır sanayi şirketi doğalgaz dan elektrik üretimi yatırımı yapmışlardı,doğalgaz pahalandı hepsi kucaklarında patladı...
    Umarım bu yatırımlarda atıl kalmaz ileride...

YTD
    Enerji Haberleri
    Nuh Enerji'nin Kocaeli Doğalgaz Santrali Kapatıldı.

Devreye alınan yüksek verimli doğalgaz santralleri ile beraber YEKDEM'in etkisiyle hızla elektrik üretimine başlanan HES ve RES projeleri ile 'verimsiz' doğalgaz santralleri kapanmaya devam ediyor.

Bu bağlamda 2005 ile 2009 yılları arasında kısım kısım devreye alınan Nuh Enerji'ye ait Nuh Enerji Kocaeli Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'de kapatıldı. 2009 yılından itibaren 119,98 MWe kapasite ile elektrik üretimi gerçekleştirilen tesisin kapasitesi, bir süre önce EPDK'ya yapılan başvuru ile 47 MWe seviyesine düşürülmüştü. 2060 yılına kadar lisansı bulunan tesisin lisansının 30 Haziran 2016 itibariyle sonlandırıldığına dair karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

https://www.enerjiatlasi.com/haber/n...rali-kapatildi
    Son düzenleme : nohut; 12-01-2024 saat: 21:26.

Sayfa 290/1006 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •