Sayfa 340/1006 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Benim essekler olabilir
    Bi arkadaş 2024 ün x12 aday hissesinin kodu a ile başlıyor e ile bitiyor dedi. Hangi sektör dedim süylemedi,
    Hamdım Piştim Yandım

2. Dendiğine göre BankOf gayriresmi piyasa yapıcısıymış.

Piyasa yapıcılığından çok hacim artırıcı rolü oynuyor. Elinde bir reçete var ona göre alım satım yapıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Mardin sınır bölgesinde Kapsamlı bir operasyon başlamış....
    Yoğun olarak bombalanıyor.... MIT de Operasyonun bir parçası....
    Pozları kapadım.....

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2024 ün x12 yapacak hissesi belli oldu mu
    Yeğenim BIST 100 e bak. Piyasa değerine çalıştığı sektöre kâr vs. Hangisinin patronuna gitsen bana bu şirketi o şuan ki piyasa değerine ver desen bazıları dolar bazlı 3-5 kat fazla ister. Çoğunun arazisi bile bugün ki piyasa değerinden fazladır. Bundan sonra gardaşin bu işlere bakıyor. Uzun vadeli ucuz hisselere bakıyor. 20 tane hisse bakacam bilanço faaliyet raporları vs. Üç beş aya para biriktirmeye başlarım. Zaten o zamana kadar yatay gider muhtemelen.

Bir şeyler yaptık ta olmadı. Bugün bitti.
    Short devam.

6. ABD tatil olduğu için aksiyon olmamış.

Yarın ABD li yatırımcılar bankalara girişecek beklentisi olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

SPOT kapanış, BofA satışı azalttı,

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yeğenim BIST 100 e bak. Piyasa değerine çalıştığı sektöre kâr vs. Hangisinin patronuna gitsen bana bu şirketi o şuan ki piyasa değerine ver desen bazıları dolar bazlı 3-5 kat fazla ister. Çoğunun arazisi bile bugün ki piyasa değerinden fazladır. Bundan sonra gardaşin bu işlere bakıyor. Uzun vadeli ucuz hisselere bakıyor. 20 tane hisse bakacam bilanço faaliyet raporları vs. Üç beş aya para biriktirmeye başlarım. Zaten o zamana kadar yatay gider muhtemelen.
    Arsa fiyatları çok katladı, 3-4 daire fiyatına gidiyor.
    Arazisi çok olan firmaları tespit edip bakmak lazım.
    Sene 2009 da 200 gram altın satıp arsa almıştım, yanımdaki arsayı (350 m2) herif satılığa çıkartmış şuan 400 gram altın değerinde bir para istiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 340/1006 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •