Grafikteki en dibin anlamı yok. Her zaman daha dibi daha tepesi olur..
Şimdi Gübre de HBK 1.37 TL
Bu şirketi 135 TL den almak doğru mu olur? Gerçi 1 ay önce 400 liradan almak için millet elinde tuzlukla, salatalık görmüş gibi koşuyordu
Herkes 2023 başındaki düşüş ve arkasından çıkan grafik tekrar oluşur diye bekliyor..
Oluşmaz bence...Aynı suda 2 defa yıkanılmaz..
Benim paramla 30 TL den fazla etmez gubrf...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerde PD/DD ve F/K önemli ama artık 5 yıl ve 10 yıllık duruma göre değerlendirme yapılıyor.
İstikrarsız bir ülke olunca ve ileriye doğru planlar düzgün açıklanmayınca 3 ay sonrası bilinmiyor ve anlamsız oluyor. Bu yöntem bizde çok çalışmıyor.
Bir şirket 1-2 yıl zarar edebilir ama içinde potansiyel vardır ya da çok yüksek kar açıklamış olabilir ama önünde zorlu süreç olabilir.
Ekran başında 1-2 saatliğine işlem yaparken bunlar çok dikkate alınmamalı. Gün içi en yüksek hacimli veya hacim oranı halka açıklığına göre yüksek hisseler dışına çıkmamak lazım.
Kısa vadede teknik analiz geçerli oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 18 Ocak gecesi 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Daha önce 2 -3 milyon hacim yapardım daha %10 ununu zorlaya zorlaya cigara parasına alıp veriyorum bugünbu çocuğun okumaya niyeti yok.
Yer İmleri