Sayfa 105/1004 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Viop LV

1. TV'ye çıkan biri vardı adama ben atıyorum dinler tarihi profesörüyüm diyordu. Benzer şekilde kişi computer science mezunudur belki ram takmayı format atmayı bilmiyordur.

Ben bir şeyi yapmıyorsam dağlar kadar bahanem vardır, yapıyorsam genelde işime geliyordur ve bir tane bahane yetiyordur. Üstadlar da hisse alacaksınız onu bize soruyorsunuz amacınız bahane üretmek diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Cem Boyner akıllı bir kişi genelde beğeniyorum, niye zengin olmuş diye hiç aklıma gelmiyor hatta çok küçüldüler.

Bize sürekli istatistikler geliyor ama ortalama insan diye bir şey yok demişti. Biz kategorilere ayırdık, kadın, erkek, yaşlı, genç vs ve bu şekilde üretim ve pazarlama yaptık demişti.

Ortalama insanı hedef almak o yüzden sakat olabilir, kendi benzerlerini bulup onlar içinde ortalama olmak lazım. Best of the best vs bu işe meraklı olanlar zaten farklı insanlar oluyor.

Eşi benzeri olmamak, tek olmak otomatik bir değer katıyor, bana göre her insan özel ve eşsizdir. En sevmediğim klişelerden biri "kimse vaz geçilmez değildir" sözü, ama "mezarlıklar vazgeçilmez insanlar ile dolu" sözü doğru gibi.

3. Düşünsel insanlar çok sanatçı ruhlu olmuyor, yani akıl mantık ötesine geçmeden ilginç bir şey üretmek zor. Tabi var olanları inceleyip onlardan esinlenip güzel ve ilgi çekici şeyler her zaman mümkün.

Akıl ile üretilen ve işleyen şeylerin içinde aptallığa izin verilmemesi gerekiyor. Bazen bir banka çok büyük bir parayı yanlış hesaba gönderiyor veya müşterilerin hesaplarında büyük hatalar yapıyor. O yüzden bankacılıkta akıllı zeka kullanımına dikkat edilmesi gerekir.

Geçen de elektrikli arabalarda özellikle otonom sürüş işinde çok fazla mevzuatsal boşluk var dendi. Yani problem olduğunda suçlanacak kişiler henüz oturmamış.

4. Bunlar iyicene çaktırmadan minik minik Noel moduna geçiyor...Gene hoş olmayan kararlar alınmış...Bu prens ile olmaz bu işler... Acilen uyarılmalı
    ................

Suudi Arabistan, Ramazan ayı kurallarını açıkladı:

-Ezan sesi üçte birine düşürülecek
    -Camilerde ve çevresinde iftar etkinliği düzenlenmeyecek
    -Camilerde iftar için yardım toplanmayacak
    -Teravih namazları gereksiz uzatılmayacak
    -Kuran okunurken cami dışına hoparlör açılmayacak

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Kozmik Enerjinin gök itimi mi ,yer çekimi mi ??
    Hemen Isaac 'ın elmasını kapıp gelmeden önce iyi düşünün
    Çok da mantıksız gelmiyor bana

https://www.youtube.com/watch?v=r6bzx8vbYa0

6. Geçen hafta yatırım fonlarının Bankalardan çıkışı 120 milyon dolares olmuş...Çok para... Dikkat etmek lazım..

7. Bu hayatta insanların tecrübesinden çıkan güzel klişeler de var. "Too g0od to be true" öyle bir durumda temkinli olmak lazım arkasından çapanoğlu geliyor.

Filmlerde klişedir önce iyi mi yoksa kötü haberi mi vereyim. Bende kötü önce iyiler sonra prensibi var.

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kozmik Enerjinin gök itimi mi ,yer çekimi mi ??
    Hemen Isaac 'ın elmasını kapıp gelmeden önce iyi düşünün
    Çok da mantıksız gelmiyor bana

https://www.youtube.com/watch?v=r6bzx8vbYa0
    Dünyada bile yer çekimi farklı yerlerde farklı hesaplanıyor. Ay Mars vs de farklı.

Sayfa 105/1004 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •