Sayfa 923/999 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Benim telefonda internet reklamlarında yaşlılar için gemi turları, yaşlılar için araba falan diye reklamlar çıkmaya başladı... Hayırdır inşallah
    Bir ara hep mercedes reklamları geliyordu. Forumda yazılanlardandır. Sen seyahat vs yazmıştın algoritma hedef kitle olarak seçmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,142
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok bu başlık deneme tahtası değil, abdestinin sağlam olduğuna kesin emin olduğum birisi açacak.
    ben
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ben
    Dükkan sizin Sn. Yöneticim , 999. sayfada haber vereyim mi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben de yeni dogmus bir bebegin, kendi kendine buyuyup yetisebilecegine inanmiyorum.
    Bazı canlılar kaplumbağa, yılan, böcek v.s. dışında ve bilhassa memeli olan hangi canlı hayatta kalabilir?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Her sene 27 Mayısı atlıyorum, sanırsınız ki Demokrat parti ve Menderes sütten çıkmış ak kaşıktı ve cami avlusundan götürüp astılar, hadi ulan be!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazı canlılar kaplumbağa, yılan, böcek v.s. dışında ve bilhassa memeli olan hangi canlı hayatta kalabilir?
    Mesela Buzagi dogar dogmaz ilk gun ayaga kalkip Annesini emiyor.

Cozemedigim bu ilk insan konusu, mutlaka cok ust bir aklin eseri olmali.

Dunya atmosferindeki oksijen orani %21. neden ? Neden mesela %32 degil.

Bunlara bir aciklama getirebilsem atayist olurdum.

Bir de bu kadar kitap, bu kadar din, bu kadar din adami, hepsi ayni seyi soylemesine ragmen, sonucta neden bizdeki milliyetci muhafazakar gibi azotlu biri ortaya cikiyor.

Bir suru soru.

Doğduğu gibi koşan memeli bile var, o önemli değil.

İlla % 32 oksijen oranı istiyorsanız 350 milyon yıl önce varmış o oran, ama yaşam için şart değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Elinde boşta Dövizi olan DDKKM ile kısa bir süre dövizine %40 faiz alma şansı var...3 ay yataya sarsa %10 döviz bazında net getri a.q...Hele bu furya 6 ay sürerse kazanç 20 olur...1 yıl sürerse dövize 40 faiz ki Dünyada bu faize tefeci- faizi derler ...

Sayfa 923/999 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •