Sayfa 595/999 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Viop LVII

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Şu saate kadar hala tırt.
    hisseciler ile merkez bankaları arasında süregelen ezeli rekabette... 83. maçı bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çok kısa vadeli (günlük ) FAİZ KARARI beklentisi ile 18650 desteğinin üstüne attı

artık kararı boğalar nasıl kullanacak, ona bakacağız...
    şu ana kadarki durum:

HİSSECİLER: 82

MERKEZ PANGALARI 0

bugün 83 olacağuz inişallah

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    34 derece burası pes ettim dışarda zor attım kendimi ofise
    Allah kolaylık versin size
    Amin sn bahriyeli dostum.
    Hadi biz evdeyiz serbestiz de...şimdi tarlada çalışanlar oluyor ,dışarda kol kuvvetiyle çalışan oluyor vs...
    Rabbim dışarda alınteri döken vatandaşlarımıza kolaylık versin.

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Piyasa mevduat faizleri iniyor. Daha da inecek. Nkolay 52 yerine yüzde 50 ye düşmüş.
    Borsadaki çalkantı bitip, taşlar yerine oturduğunda borsa teveccühü artar.
    İlk etapta bankalara yarar.
    CDS lerde düşüşler de cabası.
    DENİZBANK % 54 ten 47 düşürdü
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Dünya Gazetesi
    @dunyagazetesii
    ·
    1d
    Kaan'a en gelişmiş versiyonu takılacak! Milli burun radarı MURAD-100A'da kritik gelişme

Aselsan'ın geliştirdiği ve geçen yıl Akıncı TİHA'ya entegre edilen milli burun radarı MURAD-100A AESA pek çok ülkenin dikkatini çekmiş durumda.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 gün sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini açıkladı.

iyice kankaya bağladılar...
    Aklıma imamoğlu nün cezası geliyor. O yüzden olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasada başka takta yokmuş gibi geldi giden kaadın tepesine furdu, az öte git akcay abinim kaadına vur, yok herifin gücü baa yetiyor, gıcık tohatlı nolcuuk
    Dayım sana mı vuruyorlar bunlar. Kom vurdu söyle onu döveyim ben. Dokunman len Bozkurt dayıma bırakın yimirtali pideyi yesin

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasada başka takta yokmuş gibi geldi giden kaadın tepesine furdu, az öte git akcay abinim kaadına vur, yok herifin gücü baa yetiyor, gıcık tohatlı nolcuuk
    türk telekom mu onun kağıdı.....oysa şort tehlike.... yeni yeni kar ediyorlar......

Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayım sana mı vuruyorlar bunlar. Kom vurdu söyle onu döveyim ben. Dokunman len Bozkurt dayıma bırakın yimirtali pideyi yesin
    Sen aradan çekil dayak yeme boşuna Ayasofya abi, bende endekisi suyuniçine çekicem, gıcıklık paraynan değil mi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 595/999 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •