Sayfa 73/458 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 3659 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2. günaydınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

4. https://www.sozcu.com.tr/sarikli-cub...madilar-p64398

Tam ibretlik ve her alanda yaşanan gerçekleri net olarak yansıtan bir fotoğraf.

Ülkesi için canını ortaya koymuş, vurmuş, vurulmuş kolunu bacağını kaybetmiş insanlar en hak ettikleri yer olan orduevine alınmıyor ama sarıklı ve cübbelli ordu evine girip gülüyor eğleniyor ve keyif çatıyor.

İnsanın içini sızlatan bir foto, çok yazık.!

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5. günaydınlar

Borsa İstanbul;
    15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Borsa İstanbul Pay Piyasası ile Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasası 15 Temmuz Pazartesi günü kapalı olacaktır.

11 Temmuz 2024 Perşembe tarihli işlemlerin takası 16 Temmuz 2024 Salı günü gerçekleşecektir.

12 Temmuz 2024 Cuma tarihli işlemlerin takası ise 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleşecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,921
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/sarikli-cub...madilar-p64398

Tam ibretlik ve her alanda yaşanan gerçekleri net olarak yansıtan bir fotoğraf.

Ülkesi için canını ortaya koymuş, vurmuş, vurulmuş kolunu bacağını kaybetmiş insanlar en hak ettikleri yer olan orduevine alınmıyor ama sarıklı ve cübbelli ordu evine girip gülüyor eğleniyor ve keyif çatıyor.

İnsanın içini sızlatan bir foto, çok yazık.!

Şimdi at beylik döt beylik yaşasınlar,zaman gelir o dötü şişirirler.

Emekli aylıklarına zam çalışması konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bakan Şimşek, Ak Parti Grup Başkanı Güler ve Başkanvekili Elitaş toplantı yapacak- Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 73/458 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •