Sayfa 152/178 İlkİlk ... 52102142150151152153154162 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    petko tutuyo koskoca endekisi sırtladı yavru kuş ceylanımız
    sayın REİSİM bu PETKİM üçlü mü çekiyor?

2. KCHOL 30 dakikalık bozulalı baya olmuş şayet KCHOL Saatlıkta Bozulursa bütün endeks bozulur demedi demeyin .....

3. Yaaa rosense abi eccük ötede oyna, üclü kombo kombo gurcalama şindi, her grafik tutucak diye bi kural mı var
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaaa rosense abi eccük ötede oyna, üclü kombo kombo gurcalama şindi, her grafik tutucak diye bi kural mı var
    sizler deneyimli arkadaşlarsınız bana bakmayın siz borsada Alanlar Satanlar ..

5. Emeğine sağlık rosense abi takılıyorum yahu uyarın için Saol, olur mu olur neden olmasın.
    ben duygusal açıdan şeyttim, endekis vobdan kazandıklarımı petkoya yatırıyorum da ondan yağni
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    tepki guvvetli olmayınca yükselen çizdiğimiz orta noktayı aşağıya kırmış gibi görünüyor ...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Emeğine sağlık rosense abi takılıyorum yahu uyarın için Saol, olur mu olur neden olmasın.
    ben duygusal açıdan şeyttim, endekis vobdan kazandıklarımı petkoya yatırıyorum da ondan yağni
    Amacım görselleri ekrana koyarak Öğrendiğim % 5 kadar bilginin %10-15 e çıkarabilmek bunun yoluda bu konuda deneyimli dostların bana yardımcı olması gerisi tefarruat hoşca vakit geçirmek bende farkında olmadan sizleri yanılgıya düşürüyorsam haberim olsun tekrarlamayayım..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    Sağlam ,karakterli kağıtmış petoş
    tüm dünya borsaları negatif
    domates tarlasında hıyar gibi yemyeşil

Bravo reiz esaslı kağıt bulmuşsun

Sayfa 152/178 İlkİlk ... 52102142150151152153154162 ... SonSon

Yer İmleri