Sayfa 694/730 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704 ... SonSon
Arama sonucu : 5837 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

kartalımızı tebrikler ediyorum.
    net 5 o lık galibiyetle gsrayı yenerek kupayı hak ederek almıştı.
    3 nokta direk 11 oyuncusu alındığı görüldü.kaliteli oyuncuları bulup almışlar.
    yeni yönetimin başarısı.tebrikler.
    eski çebi yönetimide vasat oyuncuları almıştı devamlı.
    çebi yönetiminin başaarısızlık ceremesini yeni yönetim çekiyor hala.
    bu kadar vasat transferleri yıllarca yaptılar.beceriksizlik ne denir.
    süreklide başarısızlıklar gelmişti.kadron iyi değilse başarılı olmak imkansız.
    şimdi yeni yönetim başarılı olacak transferler yapıyorlar.tebrik etmek lazım.
    iyi oyuncularla maç kazanılır.
    vasat oyuncularla maç kazanılmıyordu.
    gecen sezon 6 .lıkta kaldık.
    neden.elde çok vasat kadro vardıki.sonuçlarda ortadaydı.başarılı olunamadı haliylede.
    şimdi 3 oyuncu alındı kalitelerini belli ettiler.
    eğer şu elde kalmış bol miktarda vasat yabancı oyuncuları gönderebilirlerlerseler bu durumda kontenjanda açılabilirse şayet 4 5 nokta transfer yapılabilirmi.
    4 5 oyunculuk yer açılması şart.
    çok zor görünüyor.
    bu vasat oyuncuları alacak kimse yok.
    astrnomik rakamları bunlara kimse vermez.
    vasat oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor ve gitmek istemiyorlar.
    o yüzden gitmeleride çok zor.
    yabancı kontenjanı açılmaz ise bu kadro en iyi 3. olabilir.
    fb ve gs nin kadroları yedekleri daha iyi görünüyor.
    tek maçlık sonuç yanıltıcı olabilir.
    yedeksiz kaliteli yedeksiz kadro bir yere kadar gider.sonrasında çuvallar.
    o yüzden transfer şart.fakat buda imkansız hiç biri gitmek istemiyorda ondan
    gs yi yendikte havaya girilecek bir kadro yok elde.
    sadece 3 nokta oyuncuyla bu iş olmaz.yeterli değil kadroya 4 5 takvide daha gerekli mutlaka.
    vasat oyuncuları gönderebilmekte çok zor.
    erken ötmemek lazım.
    genede gsyi ezici bir skorla yenip kupayı almak çok büyük bir başarı ve sonuçtu.
    hisse olrak bende spor hissei yok.olmazda .kumar hissesi adeta bjk fb gs tspor hisseleri adeta.
    bu sene şampiyonlukta
    lig bugün başlıyor.
    bence şampiyonluk için bu senede fb ve gs eşit görüyorum şampiyonlukta bjk ve ts süpriz olmaz.....ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
    Tavan hesapları yapılıyordu 7.07 devre kesti,böyle hisselerde anca trade yapılır,7.11 2 talimat verdim 7.07-8 vermiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
    kartalcı53
    Madem yok neden yazıyorsun,hissen varsa yazacaksın,burası spor sayfası değil spor için ayrı topik var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
    6.76 çeteler satış yapıyor galiba,bir spor hissesinin kaderiylen böyle oynanmaz,90 üstüne attır çetelere peşi 6.80,bedelliyi düşersek fiatı 20 yapıyor 90 seviyesine göre ...vah eski borsa özler olduk,zaten 2010 sonrası traderci olduk,bu borsadanda bu beklenir,zaten sahibi katarlılara ait,herşeyimiz bedevilere ait sayılır dünyadan koptuğumuz için,el aya bir yaya,çeteler malı kurtarma peşinde,böyle olunca onlarada fırsat doğuyor,hasginede SPK ifşa ediyor bunları,ulen 90 olurken neredeydiniz ?,neyse küfür etmeye değmez zaten ülkeyi bu hale getirenlere ediyoruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
    90 seviyesinden soluksuz tabanlarlan 18 görmüştü,şimdiki karşılığı 4.50 yapıyor,zaten normal yeri orası sayılsa bile 18 bile ona yüksek rakam sayılırdı,çünkü geldiği yer 5 cıvarıydı 90 gördüğünde,şimdiki durum değişik çünkü bedelliye gitti sermayesini düzeltti,takımda fena sayılmaz,neyse bekleyelim bakalım sonuç ne olacak,düştükçe ufaktan toplamakta fayda var,bunun adı BJK,abatta eder berbatta eder tarihte çok gördük bunun hareketlerini,zamanında 1.5 iken takılmıştık 15 görmüştük,peşi 2 olmuştu tekrar,iyi kazandırmıştı bize o zamanlar,her satışımızda devamlı yukarıya vuruyordu 2010 senelerinde,15 olunca 12'ye düşmüştü bangır bangır bağırdık almayın çok düşecek dedik dinlemediler soluğu 3 altında aldı yetmedi 2 altını gördü,yani işin özü bunu hep yaptı,90 olmadan 5 maliyetli 7 üstüne vurduğunda satmıştık 90 olacağını nereden bileceğiz,oradan 18 olduğunda biraz aldık 30 üstünden sattık,oda devede kulak sayılırdı,işe bölünme noktaları orası sayılır,çokları 90 olduğunda satmayın diyordu lavuklar 200 olacak diyordu,evet oldu FB oldu,buda onuna yaklaşmıştı,şimdi bakıyorum topikten tırlamış uğramaz olmuşlar,ben takım tutmam borsacı olduğumdan sadece hisselerini alıp satarım...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Tavan hesapları yapılıyordu 7.07 devre kesti,böyle hisselerde anca trade yapılır,7.11 2 talimat verdim 7.07-8 vermiş
    En ironisi aldığımda altına inişi,guya çok düştü diye almıştık,çünkü 7.98 görmüştü,çeteleri hesaba katarak iyi yerden gönderdik iyi olanı oydu ve çeteler devreye girdi 7.07 oldu,şimdi ortalama 6.80,SPK kıyıda köşede çete kalıntısı kaldıysa tekrar açıklama yaparsa 5 bile görülebilir,bilemiyorum tayfur havutçu varmı bunların arkasında eski borsa maniplasyoncusu ...ytd.

Aşağıya link attım tayfur için ne yaptığını görün diye

https://www.haberturk.com/ekonomi/pa...nunda-sok-isim

7. beşiktaş futbol takımı bu sene şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. aman yanılıp bjk hissesi alayım demeyin şampiyonluk bu hisseye prim yaptırmaz. takip edenler bilirler geçen sene hiç bir neden yokken 8 liradan 80 liraya çıkmıştı. şimdi güzel skorlar geliyor diye küçük yatırımcı hisseye yumulmaya başlamıştır. şampiyon olursa tabi ki biraz hareretlenir ama hiç öyle 6 liralık kağıt 30-40 lira olur diye beklemeyin. örnek gs hissesi. iki yıldır üst üste şampiyon oluyor takım, avrupada da iyi kötü bir başarısı var ama hisse prim yapmıyor, neden ? çünkü herkesin elinde ziyadesi ile var da ondan. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
    2 etaplı çalışıyorum,ikisindede karlı sayılırım,çünkü tahtacıları mafya vari insanlar,bilinenler ceza aldıysa mutlaka içinde uzantıları vardır,geçensene hiç neden yokken 5 cıvarından 90 olmuş hisse,bu seneki durumu geçensenekinden iyi 2 uçlu değnek,böyle hisselerde sadece trade yapılır,mesela bugün,cuma kapanış 6.90 cıvarıydı bügün 7.40 üzeri görüldü,şu sıralar 7.15,yani tradeciler iyi vurgun vurdu günlük olarak,1 milyon mantığı ile çalışsa iyi getiri demek günlük olarak...ytd.

Sayfa 694/730 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •