Sayfa 6/199 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim yazmamı bekliyorlarmış nasıl kafa attıysak tam tepeyi bulmuşuz.
    Şaka bi yannı
    Dow jons ta eli kulağındaymış bugün hemen başladı düzeltme hareketine, bakalım nereye hangi seviyeye kadar düzeltecekler.
    Dow da düzeltme hareketi bugün son olması lazım teknik olarak 40315 dip görüldü diye düşünüyorum, bakalım tahminim doğru çıkacak mı, sonuçta işkembei kübradan sallıyorum, bi mok bildiğim yok
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hemen dow jonsa bi kafa atalım sıcağı sıcağına
    dow bugün en yüksek 41577 seviyesini görerek tüm zamanların rekorunu tazeledi, muhtemelen bikaç gün içinde düzeltme hareketine başlar, ne zaman başlar nerden döner ve hangi seviyeye kadar gevşer.? Bilemeyiz.
    Bunu bilmek mimkin değil. Zaten bilsem de süüylemem
    ...
    Yanlız şunu süüüleyim ben real time online olarak yazıyorum, yani olay olduktan sonra dow jons düştükten sonra değil, bu yazıyı 29 ağustosta yazmıştım. Rekorr kırarken düzeltme öngörüsünü her bubayiğit yapamaz.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yorucu bir haftaydı.gidip kendimi ödüllendireyim

https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=tGUKx54AIys8087g
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu akşam not haberi varmış bakalım kaç not verecekler
    Geç saatte açıklanır diye akşam haber takip etmedim, sabah öğrendim notumuzu artırmışlar, yuppyy
    hayırlı olsun.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti, görünümü "pozitif"ten "durağan"a revize etti.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
    Trend takibi yapanlar ve poz. da bekleyenler bugün nolcuuk derken, daytradeci ise her gün fırsat kaçmaz bu fırsat diye başlar güne
    İşte bu yüzden daytradeci daha şanslı, trend mirend yok, bam bam bam

Acaba bugün önce tepeyi mi yohusa dibimi işaretleyelim
    Hamdım Piştim Yandım

6. Mesela bugün bakıyon piyasaya, layn bu akşama kırmızı kapatır her tarafı boyar diyon basıyon endekis şortu ohhh miss mis, akşam kırmızı olunca paraları katlıyon. Mesela bakıyon layn bu bugün sağlam deptürür diyon açıyon endekis lönkğ, akşama yeşil olursa ohhh mis miss katlıyon paraları.
    Ama hisse tarafı üüüylemi, aldın mı direk batıyon
    Hamdım Piştim Yandım

7. Sankim 11280 ile günün dibi görülmüş olabilür ama yinede eccük daha bekleyelim, bu işler aceleye gelmez
    Hamdım Piştim Yandım

8. Vobda paraları katlarken dikkat edilmesi gereken şeylerin başında Atatürk resmi üst üste gelmeli, bak bu çok önemli
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 6/199 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •