Sayfa 216/281 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon
Arama sonucu : 2246 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    56,80 e 114 bin lot koydular. Yuh emenuke
    Aynen. Bayram değil seyran değil tahtada bunlar niye birbirini öptü. 57 de kapıştılar 56.70 - 57 arası neredeyse 500 bin lot işlem oldu. Sonra boş kademede aşağı bastı 56.20 de bekleyen 50 bin lot vardı onun kafasına da bastılar.

2. Bugün baktım basmaya çok istekli çok az ekleme yaptım. YÜklü girmek yemedi

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun 57.50 dan da aldim...

Her 1 TL de %10 ekleme...

60 uzeri de her 1 TL de %10 satarim 65 de tumunu bitiririm.
    Hocam şu Tüpraş ve forddaki malların yüzde 3-5 i buraya girsen zaten 65e gelirdi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Ben anlamadım niye düşüyor bu, iyi bilancoyu resmen cezalandırıyorlar, bilanço da kriter olmayacaksa ne olacak.

5. Battık..fena..ne olcak?? Ne? yapacağızz...

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Battık..fena..ne olcak?? Ne? yapacağızz...

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Net alım lazım yani satış yapmadan düzenli olarak alım yapmamız lazım. Ky toplu hareket etse günlük 20 bin lot alım yapsa 1 ayda hisse 65 olur. Ama esas çıkış ondan sonra başlar alım devam ederse fiyat parabolik olarak yukarı gider. 1 ay sonra hisse 85 olur. 1 ay sonra 115 olur vss. böyle gider. Tabi aynı kişiler hep alım tarafında olacak satmadan. Başka yerlerden de bu çıkışa destek gelirse de fiyat ona göre ekstra gider. Tabi tam tersi bu alışa piramit ya da citi toplu satış yaparsa o zaman fiyat sabit kalır ama mal kaybederler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu tip hisselerde iyi veya kotu bilanco farketmez.

Gotururlerse veya basarlarsa sadece bahane olur.

Yillarca beklemeye razi olmadan hic girmemek lazim.

Defalarca 3-4 sene beklememe ragmen sifir kar ile ciktigim hisseler de oldu.

Ornek olarak 2010-2013 arasi EREGL TTKOM PETKM
    Sonra ISGSY
    Daha sonra BRISA

Kismetinizde yoksa ne yapsaniz bos.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Net alım lazım yani satış yapmadan düzenli olarak alım yapmamız lazım. Ky toplu hareket etse günlük 20 bin lot alım yapsa 1 ayda hisse 65 olur. Ama esas çıkış ondan sonra başlar alım devam ederse fiyat parabolik olarak yukarı gider. 1 ay sonra hisse 85 olur. 1 ay sonra 115 olur vss. böyle gider. Tabi aynı kişiler hep alım tarafında olacak satmadan. Başka yerlerden de bu çıkışa destek gelirse de fiyat ona göre ekstra gider. Tabi tam tersi bu alışa piramit ya da citi toplu satış yaparsa o zaman fiyat sabit kalır ama mal kaybederler.
    Hocam toplam lotumuz yirmi bin değil sen günlük yirmi binden bahsediyorsun zaten öyle olsa güccük yatırımcı olmazdık 🤣

Sayfa 216/281 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •