Sayfa 574/582 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Gecen sefer İş yatırım karanlık odada dibe kadar vermişti.Şimdide ALB 1.265 .000 satışta kapanısa daha var.Tahtaya kimse sahip çıkmıyor.Tahta sığ olduğu icın istediklerini yapıyorlar.Oyakda bunları seyrediyor.Olanda küçük yatırıncıya oluyor.Bütün demirler yukararıda İsdemir %2 aşağıda sebeb.Bunu kim izah edebilir.ALB elinde olmayan malı sattı.Acaba kimin malını sattı.Göreceğiz.

2. 1.4milyon lota yaklasti Alb nin
    sabahlari bazen acilistan sonra isdemir e tavanin altina satis yazarim bugunde satis yazacagim derken yanlislikla 38.54 e alis yazmisim
    Allahtan 35.50-35.60 kademeleri dolu idi ustten gelmedi
    35.62-35.70 araliginda geri vermistim hatta bir ara tutayim gun sonunda veririm ddiye dusunmustum ama iyiki tutmamisim
    ben minnak lotu satacam diye 15 dakika ugrastim adamlar 1.4m sattilar helal olsun
     Alıntı Originally Posted by gundogan Yazıyı Oku
    Gecen sefer İş yatırım karanlık odada dibe kadar vermişti.Şimdide ALB 1.265 .000 satışta kapanısa daha var.Tahtaya kimse sahip çıkmıyor.Tahta sığ olduğu icın istediklerini yapıyorlar.Oyakda bunları seyrediyor.Olanda küçük yatırıncıya oluyor.Bütün demirler yukararıda İsdemir %2 aşağıda sebeb.Bunu kim izah edebilir.ALB elinde olmayan malı sattı.Acaba kimin malını sattı.Göreceğiz.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by gundogan Yazıyı Oku
    Gecen sefer İş yatırım karanlık odada dibe kadar vermişti.Şimdide ALB 1.265 .000 satışta kapanısa daha var.Tahtaya kimse sahip çıkmıyor.Tahta sığ olduğu icın istediklerini yapıyorlar.Oyakda bunları seyrediyor.Olanda küçük yatırıncıya oluyor.Bütün demirler yukararıda İsdemir %2 aşağıda sebeb.Bunu kim izah edebilir.ALB elinde olmayan malı sattı.Acaba kimin malını sattı.Göreceğiz.
    Büyük ihtimal azimut fonun malını satıyor.Manipülatör bir fon.Her türlü pisliği yapabilir.

4. Alb herhalde isdemir eregli degisikligine gitti
    isdemir satislari bitince 1.2m eregli aldi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Bank of,iş yatırım, alb falan hepsinin maliyetlerine bak 47-48,,
    Hissenin fiyatı 35….
    Bunda bir bit yeniği var ama anlamadım. Ereğliye göre tarihi oranı işlemiyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. ereğli bedelsiz verince, isdemir için herhangi bir olumsuzluk olur mu? Herhalde olmaz. sonuçta isdemirin yüzde 95 i ereğlinin. ereğli bedelsiz verince yine yüzde 5 i ereğlinin olacak. Sonuç değişmez. ereğli 25 liralık bir şirket olacak. isdemir 35 liralık şirket olmaya devam edecek. (bu fiyatlarla bölünürse)
    ereğli bedelsiz verecek diye isdemir satıp ereğliye geçenler boşa kürek çekmiştir.
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sn ahsen yukarıdaki 47 48 maliyetler ereglinin
    İsdmr tahtası degıl yanlişlik olmuş

Sayfa 574/582 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •