Sayfa 296/617 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 4929 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Devamlı olumsuz yorum yazan bir arkadaş vardı, nickini hatırlamıyorum,
    onun yorumunu çok merak ediyorum.
    Salih Neredesin Salih? Seni çağırıyorlar
    🤣
    Ne mutlu Türküm diyene

2.  Alıntı Originally Posted by beyazatletliprens Yazıyı Oku
    Salih Neredesin Salih? Seni çağırıyorlar
    🤣
    Çok yaşa hocam evet salihti
    Salih hocam hayatta isen bir egeen yorumu yap, valla merak ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Herkesi zengin etti sağ olsun Dede!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. çok dağıldı mal çokkk. umarım kredili alım yapan vs olmaz atletli kotludan...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. ''Yeni fabrika yatırımımızla ilgili olarak gelinen son noktada, yapı kullanım izni belgesi başvurusu, yapı kullanım izni belgesinin alınması ve ürün satışı öncesi yasal izinlerin tamamlanması süreci devam etmektedir.

Daha önceki açıklamamızda, 2024 yılı 15 Ekim tarihine kadar yetkili taahhüt firmasından fabrika sahasının teslim alınmasının planladığı duyurulmuştu. Gelinen son noktada fabrika sahası yetkili taahhüt firmasından teslim alınmış olup Kasım ayı içerisinde seri üretim öncesi gerekli yasal izin süreçlerinin tamamlanması hedeflenmektedir.

Gelişmelerden haberdar olmanız adına kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.''

6. Yeni fabrika sahası müteahhit firmadan teslim alınmış. Kasım ayı içinde de seri üretim için gerekli izin işlemleri tamamlanacaktır şeklinde kap bildirimi yapılmış.
    Pozitif haber gibi...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Mıstafa Bey Ekim ayı olmuş var mı bir gelişme?Ne alemde yatırımlar?Bir de bu sermaye ne hal olacak?
    Hayret kap attı duydu Mıstafa Bey
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 296/617 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •