Sayfa 950/998 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Günaydın kardeşim
    Günaydın arkadaşlar
    Günaydın beyler Günaydın forumdaslar

Cemaat ne abi
    Burası da bir cemaat... Üye olduğumdan beri kullanırım bunu... Moda olmuştu bütün Türkiye de bu laf o zamanlar[emoji3][emoji3][emoji3] haaaa bir de mübarek vardı...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[IMG][/IMG]

BIST 100 endeksi, haftayı 72,8 milyar TL ortalama hacim ve %2,56 kayıpla 8.876 puan seviyesinden tamamladı.
    Haftaya pozitif bir açılışla başlamasına rağmen kademeli satışlar nedeniyle yer yer sert düşüşler yaşayan endeks,
    hafta ortasında gelen tepki alımlarına rağmen 9.000 seviyesinin üzerinde tutunamadı.
    Endeks böylece haftalık düşüş serisine bir çentik daha atmış oldu. (aposto.com)

3. Ulan bunlar yarın borsada kazanma ihtimalimiz olan paradan da vergi almaya kalkmasinlar. Durup dururken aklıma geldi
    Memet yaz olm bunu bir kenara.

VİOP günlük ve toplam,
    BofA ve İş shorta devam etmiş
    HSBC short azaltmış
    TEB long artırmış
    Diğer long 89 bin olmuş

EndeksS topiğinde her sabah paylaşıyorum!

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    Cevdet Akçay'ın 10 Ekimde röportajı yayınlanmış (muhtemelen sessiz dönemden tam 1 gün önce verilmiş röportaj)

Fiyatların yeni bir yukarı baskı altına girmemesi için TL'nin reel değerlenmesi gerek, zayıf para birimi ile rekabet avantajı elde etmeye çalışmayın.
    Sonuç olarak, TL'de reel değerlenme devam, dedikten sonra
    Aylık enflasyon trendi kalıcı biçimde aşağı gelene kadar indirim yok, demiş
    https://economist.com/europe/2024/10...with-inflation

perşembe , cuma barlarının nedenlerinden bir tanesi ,
    akçay net ifadeler kullanmış.
    bu fiyatlama devam ediyor şirketler resesyonu gelen bilançolardan dolayı fiyatlıyor.
    2025 ilk çeyreğinde toparlanacak diyenler 2025 2. çeyreğinden bahsetmeye başladı .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bugün enteresan bir gün olacak gibi...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

2 takip ettiğim graf var 1. xbank daha önce söyledik 2. yukardaki pıst 100 kriz fiyatlamaları.
    takip edilecek 22-23 ekim bricsde rte da olup girilip girilmeyeceği ile dedikodular yalnız bu gerçekleşirse halbank davası yeniden gündeme gelir deniliyor veya daha farklı olumsuz salvolar çıkabileceği dedikoduları var.
    diğer takip edilecek bana göre önemli 3 kasım ekim enflasyon rakamları buda bozuk gelirse 2025 kadar oynak zayıf pıst 100 izleriz diye düşünüyorum.Enflasyon rakamını kulağı delik bademler ve sistem oyuncuları biliyor biz ogun öğrenecez
    graf soranlar benim takip ettiğim bu 1 ay önce paylaştım kısa vade takip ettiklerim bunlar.
    şuanda pozisyon yok %40 gram altın %35 para piyasası fonu %25 nakit onlada teknik ayar yaptıklarında arada al sat yapıyorum belli tahtalarda.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. memet şimşek bütçeden yandaşlara giden parayı azaltamıyor.mecburen cin fikirli projeler bularak yandaşlara kaynak akıtacaktır.
    85 milyon olarak saray ve etrafında yeralan belki 100 bin kişi belkide daha bile az bir kitleyi doyurmaya çalışıyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 950/998 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •