Sayfa 350/498 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 3977 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. 40 ı geçirmemeye yemin etmiş oeları

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    40 ı geçirmemeye yemin etmiş oeları
    3 gün önce sert düşüşte günlük sata dönmüştü, bugün toparlandı, birkaç gün içinde o da yeni al sinyalini yakar ama asıl güzel haber haftalıklarda, Haziran başında sat vermişti, önümüzdeki hafta al sinyali gelir...

Bir süre Sisede park halinde trade etmeye devam. Bakalım bu hareket bizi 46.24-45.78 arasındaki GAP bölgesine taşıyıp boşluğu kapatmasına izin verecek mi??

3. Rusya ve Ukrayna yatırımları olan bir çok şirket tavan ve tavana yakın, Sise onlara göte çok geride, onun da yatırımları yok muydu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Kimseyi etkilemek istemem aman bu konuda kimse yanlış anlamasın lütfen,

Haftalıkta Rsi dip çalışmasını tamamlamış görünüyor hatta tobo oluşumu kırılımı bile birkaç gün içinde gerçekleşebilir... Düşeni kırmaya yönelirse bu fiyatların karşılığı olarak 50 liralara ulaştırabilir... Ben şahsen Kasım ya da Aralık ayında 50 lira fiyatı göreceğimizi düşünüyorum... Dediğim gibi sadece şahsen öngörüm ama kimse yanlış anlamasın...

5. İşlem hacminde 790 milyon lirayla 25. sırada. Son aylarda hiç ilk 10 da görmemiştim, kimi günlerde 1 milyarı açan hacme ulaşmıştı...

Bu kısmı da dikkate almak lazım, ne zaman hacim artacak o durumda işaret fişeğini yakacaklar...

6.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    İşlem hacminde 790 milyon lirayla 25. sırada. Son aylarda hiç ilk 10 da görmemiştim, kimi günlerde 1 milyarı açan hacme ulaşmıştı...

Bu kısmı da dikkate almak lazım, ne zaman hacim artacak o durumda işaret fişeğini yakacaklar...

Bu iyi, bence bundan sonra konjonktür bizden yana, belki de hisse 40 altı son zamanlarını yaşıyordur artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu iyi, bence bundan sonra konjonktür bizden yana, belki de hisse 40 altı son zamanlarını yaşıyordur artık.
    Bugün hacimde olmayan varmıydı diye de bakmak lazım. Yine 25 nci bitirdi! Kaldı ki öbürgün bilanço açıklanacak ayrıca yarın fed trump ı nasıl karşılayacak! Gerçi herşey önceden belidir de,
    ABD nin Çin e olabilecek yaptırımlarının havasını yaşattılar bugün. Olursa tabi! Ytd

8. Çin de çok daha öncesinde aaa trump seçilirse stokları azaltalım, yatırım yapmayalım dememiştir.
    Ha bir takım politikalar uygulanması gerekiyordu, değişiklik sebepli bahanesi olmuş oluyor.
    Bir nevi yenileştirme denilebilir.
    Ytd

Sayfa 350/498 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •