Sayfa 794/1019 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8148 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    malın çoguda onlarda yukarı sürmek zorunda keriz degillerse tabi...
    hadi mal sahibi mal toplamak için fiyatı yüseltmiyor..
    FİNANSAL OKURYAZAR bu piyasada hiç mi yok..Bu bilanço ile burada bırakmamaları gerekirdi..
    9.çeyrekte benim gördüğüm bir tek orge ve eggub dışında parlak bilanço yok..

Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    FİNANSAL OKURYAZAR bu piyasada hiç mi yok..Bu bilanço ile burada bırakmamaları gerekirdi..
    Gürsel 5 yıldız

3.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    çok az şirket iyi bilanço yolladı...diğerlerine dayak atılıyor...

yakın zamanda maharaj dostumuz glyho hissesine geçmişti maliyeti de yüksek idi...bu gün baktığımda o hisse de taban yapmış...yani nereye kaçarsanız kaçın kısmetinizdeki alıyorsunuz...ya dayak olarak yada ödül olarak...maharaj dostuma sabırlar diliyorum..umarım tez zamanda tüm borsa yatırımcıları feraha kavuşur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Gürsel 5 yıldız
    gürsel,clebi,pegasus, ta iyi bilanço gönderdi..Ama değerlerine ulaşmış çok iskontolu değil bunlar gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku

Portföyümün çoğu bu 2 hissede
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

6.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Portföyümün çoğu bu 2 hissede
    Bugün İMKB DE SÜRDÜREBİLİNİR KARLILIK önem kazandı.Pandemi dönemindeki karlılılar silinip gitti..
    Eggub sürdürebilir karlılık ve temettü için uzun vadeli en iyi hisse...

7. sağlam limandayız arkadaşlar...kar eden ,yatırımları ile büyüyen ve yakında oldukça da işlek olacak bir bölgedeyiz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Dün enflasyon muhasebesi olmasa çeyreklik 240 250 milyon net kar gönderebilirdi.5.8 miyara işlem görüyor.
    egeen aynı favök ile 35 milyara işlem görüyor..

Sayfa 794/1019 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •