Sayfa 339/662 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 5295 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Bilançoyu da hesaplayıp hazırlayan bu kafa buyrun!!!!

2. Allah'tan ki ek süre istemedi bir çok şirket istemiş
     Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Bilançoyu da hesaplayıp hazırlayan bu kafa buyrun!!!!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Olağanüstü toplanacaklar galibaKaç günde onay olur o önemli!
    Slm sevgili filozof toplantı felan ne iş ben göremedim oylebir haber şu aralar egerki bir olağan üstü toplantı gelirse kesinlikle sermaye artırım kararı da çıkma olasılığı yüksek olur çünkü koca fabrika bir ev parasi degil bir araba parasından da aşağı düştü bu eflasyon ortamında ihtiyar gidereayak bir suprizmi yapacak nedir galiba günahlarından ve ahlardan arınmak istiyor derim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. Günaydın.Leyleğin ömrü laklakla, bizimki de egeen ile geçti...(koskoca 13 yıl)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,565
    Günaydın.Leyleğin ömrü laklakla, bizimki de egeen ile geçti...(koskoca 13 yıl)
    13 Kasım 13 yıl meşaj mı hocam?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    13 Kasım 13 yıl meşaj mı hocam?
    Maalesef mesaj veya şifre bunda yok.Hepimizin elinden kağıtları almadan rahat etmeyecek.Çok sıkıldım.Filozof düştü sıra bizlerde. Aslında bize bedelsizi geçen sene verdi 18.300 olunca ama biz anlamadık.Sat yat KKM ye şimdı dön al işte sana bedelsiz.Fakat biz hissenet geyiklerini tercih ettik ve layığımızı bulduk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,565
    Maalesef mesaj veya şifre bunda yok.Hepimizin elinden kağıtları almadan rahat etmeyecek.Çok sıkıldım.Filozof düştü sıra bizlerde. Aslında bize bedelsizi geçen sene verdi 18.300 olunca ama biz anlamadık.Sat yat KKM ye şimdı dön al işte sana bedelsiz.Fakat biz hissenet geyiklerini tercih ettik ve layığımızı bulduk.
    zaten 18300 üstüne atsa bedelsiz eli kulağındaydı bir ümit bekledik ama olmadı!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.

8. Özsermaye enflasyon düzeltmesi farkları ile olağanüstü yedeklerin kayıtlı değerleri bedelsiz sermaye artırımı; nakit kar dağıtımı ya da zarar mahsubunda kullanılabilecektir. Ancak özsermaye enflasyon düzeltme farkları, nakit kar dağıtımında kullanılması durumunda kurumlar vergisine tabi olacaktır.

Sayfa 339/662 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •