Sayfa 98/343 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2737 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

--vergi cezası+ vergi borcu+faiz i ödemek için Godiva hangi bilanço-gelir tablosu ile kredi alabilecek ?
    --Yıldız Holding in ödeyebilecek bir gücü var mı?...o halde ??

godiva belgium bu...son 4 yılda 45 milyon euro civarında zarar...
    https://www.companyweb.be/en/0435002438/godiva-belgium
    G-New Inc 2020 de 250 milyon 2021 de 45 milyon dolar civarında zarar 2022 ve 2023 ü gösteremediler bile... Demet's de benzer şekilde zararda, UB ise kendini ancak döndürüyor... geriye ne kaldı...Şok (?), bizim toptan (?), Gözde Mak.takım?, aytaç et?; polinas??

2. 300 milyons euroya yıldızı batırdınya helal olsun
    300 milyon euru murat ülkerin burnunun sümüğü

hayallahım bura hakketten garip herkes enlerde yaşıyor

--Para ile imanın kimde olduğu bilinmez... (atasözü)

Forbes tarafından anlık olarak güncellenen listede bu yılın şampiyonu ise Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker oldu. Gıda sektöründe Türkiye'nin en büyük şirketlerinin başında yer alan isim, 5.1 milyar dolarlık servetiyle en yakın rakibine 2 milyar dolarlık bir fark atarak Türkiye'nin en zengin iş insanı olma başarısı gösterdi.

Öte yandan listenin 2, 3 ve 5. sırasını Koç Holding üyeleri paylaştı. İpek Kıraç, 3.2 milyar dolarlık varlıkla Türkiye'nin en zengin kadını olma başarısı gösterirken, Kıraç'ın arkasında bir başka Koç ailesi üyesi olan Semahat Sevim Arsel yer aldı. Koç Holding'in en tanınan siması Mustafa Rahmi Koç ise 2.8 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin 5. iş insanı oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Forbes tarafından anlık olarak güncellenen listede bu yılın şampiyonu ise Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker oldu. Gıda sektöründe Türkiye'nin en büyük şirketlerinin başında yer alan isim, 5.1 milyar dolarlık servetiyle en yakın rakibine 2 milyar dolarlık bir fark atarak Türkiye'nin en zengin iş insanı olma başarısı gösterdi.

Öte yandan listenin 2, 3 ve 5. sırasını Koç Holding üyeleri paylaştı. İpek Kıraç, 3.2 milyar dolarlık varlıkla Türkiye'nin en zengin kadını olma başarısı gösterirken, Kıraç'ın arkasında bir başka Koç ailesi üyesi olan Semahat Sevim Arsel yer aldı. Koç Holding'in en tanınan siması Mustafa Rahmi Koç ise 2.8 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin 5. iş insanı oldu.
    Gecmis zamanda, Ulkerin patronu tarafindan hortumlandigi soylenebilirmi ?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Gecmis zamanda, Ulkerin patronu tarafindan hortumlandigi soylenebilirmi ?

Warren Buffet "artık 94 yaşıma geldim,bundan sonra ben parayı ne yapacağım" dedi ve 150 milyar dolarlık servetininin %99 unu bağışladı,,,parayı mezara götüremeyeceğini düşündü.
    Ülkeri in patronu daha 65 yaşında.ve Türkiye nin en büyük zengini.Bu yaştan sonra insafa gelirde yatırımcısını düşünür mü,,,yoksa "yaşım daha genç,servetime servet mi katayım" der. Gerçi Mustafa Koç 55 yaşında öldü,ama bu yaşta ölümü akıllarına bile getirmezler.
    Nasıl,,sporda ezeli rekabet varsa,,zenginler arasında da ezeli rekabet var.
    Onun şu kadar parası var,amman beni geçmesin yarışı hep önde gelen düşünce.
    Son düzenleme : olimpik forum; 02-12-2024 saat: 12:14.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Warren Buffet "artık 94 yaşıma geldim,bundan sonra ben parayı ne yapacağım" dedi ve 150 milyar dolarlık servetininin %99 unu bağışladı,,,parayı mezara götüremeyeceğini düşündü.
    Ülkeri in patronu daha 65 yaşında.ve Türkiye nin en büyük zengini.Bu yaştan sonra insafa gelirde yatırımcısını düşünür mü,,,yoksa "yaşım daha genç,servetime servet mi katayım" der.
    Nasıl,,sporda ezeli rekabet varsa,,zenginler arasında da ezeli rekabet var.
    Onun şu kadar parası var,amman beni geçmesin yarışı hep önde gelen düşünce.
    Şirketin elindeki nakit ve borç stogu ile sadece Murat ulkerin servetine bakinca hersey ortada gibi ))
    Gecmis gecmiste kalsin diyelim, yeni yonetim sekliyle insallah birseyler degisir ;)

Sayfa 98/343 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •