Tatil günü için bence faydalı bir video.Özellikle muhalefet var yanılsamamız hakkında baya ufuk açıcı.Aslında hep bir iktidar var bir de halk.Ara kademeler bizi keklemek için var.Meclis partiler stk lar tvler gazeteler falan hep palavra.
Tatil günü için bence faydalı bir video.Özellikle muhalefet var yanılsamamız hakkında baya ufuk açıcı.Aslında hep bir iktidar var bir de halk.Ara kademeler bizi keklemek için var.Meclis partiler stk lar tvler gazeteler falan hep palavra.
Hissenet fikirlerin özgürce ifade edilebildiği seviyeli bilgilendirici bir mecra.Hiç anlamadığım pek çok konuda bu mecradan çok şey öğrendim.Umarım hep böyle kalır.
Ama içeriğini bilmemekle beraber zaten gayet özgür bir ortam olan bu foruma bu satışın özgürlük anlamında ne katkısı olacak onu bilemiyorum.Genelde sermayenin yaptığı bu tarz satın alımlar düz vatandaşın lehine sonuç vermez.Bakalım bu satış bize ne getirecek ne götürecek.
Sn desidero uyarınız için çok teşekkür ederim.Benim bilgisayarda sıkıntı var.1984 BİZİ UYARMIŞTI diye google a yazarsanız video çıkar.Bir arkadaş videoyu yüklerse sevinirim.
Rica ederim..
Bu..
https://youtu.be/BYhjmBCdFbE?si=TpwphoHC0NnL_fSG
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri