Sayfa 976/998 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Emekli kök maaşı 10.700 gayme olan bir kişi % 17 zam alırsa, 1.819 lira yapıyor yani toplamda 12.519 lira alıp taban maaşı almayacak.

Örnekler çoğaltılabilir, 11 bin 12 bin maaş gibi bu nedenle taban maaş alan sayısı 500 bin kişiye falan düşer, ama aldıkları zam 10 lira 100 lira veya 1.000 liradır aslında.
    Onlar bizden fazla zam alacak gibi düz hesap 15 bin yapar. Tek kurtuluş Şimşek yıllık 100 milyar maliyeti var. Para yok diye kabul etmezse öyle serinleriz. Yoksa kıyın kıyın bize yanaşıyor bunlar

Çok büyük ihtimal ile emekliye % 17 zam yani 3+1'rini verecekler, taban maaş 12.500 gayme olarak kalacak.

6. Ay yani Haziranda düzelecek diye gargaraya getirecekler, zaten o ayda taban aylık dahi cüzi olsa bile zam görecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Onlar bizden fazla zam alacak gibi düz hesap 15 bin yapar. Tek kurtuluş Şimşek yıllık 100 milyar maliyeti var. Para yok diye kabul etmezse öyle serinleriz. Yoksa kıyın kıyın bize yanaşıyor bunlar
    İddiaya girmem ama, asgari ücrete bile %30 zam yapan taban maaşa % 50 vermez, kamuoyunda iş b.ka sardıysa belki 14 bin gayme olabilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İddiaya girmem ama, asgari ücrete bile %30 zam yapan taban maaşa % 50 vermez, kamuoyunda iş b.ka sardıysa belki 14 bin gayme olabilir.
    Yüzde 30 zam 1 yıl için yapıldı ve enflasyona ezdirmedik denildi.

13-14 arası bence 13 500 en düşük emekli aylığı olacak ve bu şekilde emekli enflasyon karşısında son derece dik durmuş olacak. Esasında kök mayışı düşük olan zevat acayip yüksek oranda para alırken bu şahıslar yüzünden taban aylığına yakın olanlar maalesef dumura uğruyor esasında tek oran herkes için geçerli olmalı. Ama oran yeterli olmalı.

Bu da yetmez esasında emekli maaşına hiç bir şekilde bağlı olmayan işletmelerin bu zammı duyar duymaz yapacakları zam nedeniyle ümükleri sıkılmalı. Başka türlü emekliye 100 bin ver ertesi gün fırında ekmek 100 lira olur. Bu ülkede işler böyle.

BAĞ-GUR 12. basamaktan emekli olan 13. basamaktan fazla maaş alıyordu, Allahtan ben 14. basamağa çıkmıştım da, sinir krizi geçirmedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
    Zam beklemek hayalden öteye gitmez,alacak olan zam emeklinin en fazla %20,zaten 16-17 hak edildi,geriye cuzi artılar ilave edilir,oda edilirse,onlar desinler devamlı 2024 emekli yılı olacak diye,öyleya dilin kemiği yoktur,seçimede daha çok zaman var.market fiatlarında katlamalı zamlara devam,devlet vergiyi yükseltirse onlarda mecbur üstüne ilave eder.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ahmet abinin sıkıntısı ile ilgili bombası ortaya bıraktım kimse sakız gibi çiğnemiyor ya bilmiyor bu aleti ya herkesin böyle bir akıntısı var. Yalan yok bende prostatit aleti alacaktım. Biri dedi o kadar para vermeyin bisikletin el fren elcegi iş görür dedi. Accuk acıtıyor dedi
    oyle bir aletmi varmis? Link verebilirmisin hic duymadim daha once

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sözünüze itimad ederek yazıyorum,

Dostluklar herşeyden önemli ancak ortada bir iş ve de bu işin bir para getirisi varsa bunu işi yönetenin bir ölçüde paylaşması ve de bu işin yürümesi için görev alanların da buradan az veya çok bir talebinin olması gerekir.

Bana düşmez, ama olmuş olan, dünyanın kuralına ters , baba oğul, kardeş -kardeş bile karşı koymamalı. Yani para almak hakkınız dı.
    Nasil hak ya?

Ben guneysu nun 500 kati yazi yaziyorum hem burada hemde bir suru topic te

birakta bi farkimiz olsun.

Istesem burayi cok daha canlandirabilirim ama baktim zam mam yok anca minimum duzeyde takiliyorum

Sayfa 976/998 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •