Sayfa 696/705 İlkİlk ... 196596646686694695696697698 ... SonSon
Arama sonucu : 5633 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Adil değerinin 1/4 ü olan bu kâğıda, ancak böyle doldur boşaltlarla sahip olunur.
    Ümitler kesilsin, beklentiler tükensin , satışlar bitsin filim o zaman başlayacak.
    Gavur neye yatırım yapacağını biliyor.

4 kati diyecektiniz herhalde? ;)

2. O degil de uzun suredir takip etmiyordum, hala kottan cikarilmadi mi bu batik sirket??

3.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    O degil de uzun suredir takip etmiyordum, hala kottan cikarilmadi mi bu batik sirket??
    Kottan çıkarılacağını ve 4 kat pahalı olduğunu düşünüyorsanız bence buralarda zaman kaybetmeyin. Uçanları kaçanları takip edin.

Tek tahmin açıklayan Deniz Yatırım bilanço beklentisi

FAVÖK -611 Milyon
    NET KAR -734 Milyon

2024/4Ç
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    O degil de uzun suredir takip etmiyordum, hala kottan cikarilmadi mi bu batik sirket??
    Kottan niye çıkarsınlar, verdiler küçük yatırımının eline hamal yaptılar. Aynı benzeri sasa'da da oldu. Büyük zararda olanlara Allah yardım etsin.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Bu rakamı spor olsun diye yazdınız demi ? 15.70 ile 13.70 aralığı benim için olağan üstü alım fiyatları.
    bol bol almışsınızdır inş o fiyatlara.

7. Bilanço beklentisi önceki çeyrekler gibi kötü.. Borç yüksek.. Hala umut görünmüyor.

500 haftalık ortalamasında ve aylık RSI ı soğutmuş bayağa..Ama hareket emaresi de şu an için yok..Hissenin de yataya bağlayacağını düşünüyorum..

Zirvede satılan mallar zaman içinde toplanacak ve ilerde yeni haberlerle gidecek.. Bilançolar biraz daha iyi gelecek.. Sonra burası gene yatırımcı ile dolacak...Hep öyle olur...Ama bu bir kaç aylık değil uzun sürecek bir süreç bence..Çünkü hisse 4 aydır yeni bir dip oluşturmaya çalışıyor.

Sasa da durum farklı. Burada sürekli bahsedildiği için yazıyorum..

Sasa da Pd: 157 milyar TL, Borç: 91 milyar TL , Ödenmiş sermaye : 43,8 milyar
    Hektaş da Pd: 30 milyar TL, Borç : 5 milyar TL ,Ödenmiş sermaye : 8,4 milyar

Yani 2 tahtayı kaldırmak birbirinden farklı şartlar ve güç istiyor..

Sayfa 696/705 İlkİlk ... 196596646686694695696697698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •