Sayfa 400/662 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Artık 12 Aylık 2024 Bilançosunu görmeye geldi sıra. O da kötü gelirse öptüm saygılar der kol bacak keserim diyenlere el sallar yola devam deriz. II Qtr ve III. Qtr önemli diye yazmıştım. Kısaca yazayım hangi qtr iyi bir bilanço gelir o zaman tmm der yola çıkarız.
    O zamana kadar sallan yuvarlan .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
     Alıntı Originally Posted by NergaL Yazıyı Oku
    Bitti diyor
    Biten bizim hayaller 18000 nere 9500 nere ustune de enflasyonu koy!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Sevgili George hissenin gitmesi ile bilançonun hiç ama hiç alakası yok. Adamlar tamamen kendi çizdikleri hikaye ile ellerindeki mala göre hisseye yön veriyorlar. Daha önce çok iyi geldi de ne oldu ertesi gün eksi kapattığı çok bilanço oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Katılıyorum, case closed ve el yükseltiyorum göze giren şemşiye açılmaz !..
    Enflasyonu da koydun mu zarar deli boyutlarda artık bu kağıdı elinde tutan sa ta maz !..
    Hayaller Bahama's gerçekler kurbağalı dere .

Chuck Berry with Bruce Springsteen & The E Street Band "Johnny B. Goode" | Concert for the Rock Hall

Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Sevgili George hissenin gitmesi ile bilançonun hiç ama hiç alakası yok. Adamlar tamamen kendi çizdikleri hikaye ile ellerindeki mala göre hisseye yön veriyorlar. Daha önce çok iyi geldi de ne oldu ertesi gün eksi kapattığı çok bilanço oldu.
    Sevgili Gana lı bruce da sizin için : Bruce Springsteen - You Never Can Tell (Leipzig 7/7/13)
    old boys singin'
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561

Bfren ile bir benzerlik var ama ne?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Sadece teknik degil temel anlamda da knjonktur cok desteklenese de uzun vadede 9200-9400 asiri satim noktalari..bunu teyit etneye basladi..pozisyon artirilabilir..faiz indirimleri, bilanco, temettu donemi, yeni fabrika ciddi upside sunuyor..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    birileri 191 lotla fantezi deniyor!

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    birileri 191 lotla fantezi deniyor!
    Hadi Başkan zamanı gelmedimi artık. YTD

Sayfa 400/662 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •