Sayfa 518/1006 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    O kadar içine ettik ki %5 bile gelse baz etkisi ile düşüyor demiş...
    millet neden yabancı yatırımcı gelmiyor ya işte bu yüzden gerçek anlamda aşağı ivmeyi görmek istiyorlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Ücretleri hedeflenen enflasyona göre artirmaliyiz diye beylik laflar et. Daha ilk aydan hedefi tutturamayacagin ortaya çıksın. Sorumluluk duygusu hisseden var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Copy paste problemi yaşanmış. Benim gibi mesajı okumakta zorlananlar için karakter düzeltmesi yapılmış halini paylaşayım. yorum Emre Bey'e aittir:

"100 günlük (ema) şimdilik iyi çalışıyor. 23-24 Aralık, 13-14-15 Ocak'ta oradan döndürüldü endeks. Bugün de oradan tepki aldı. İlaveten kısa vade trent kanalı desteği burası. Yuvarlak olarak 9750 altı saatlikler başlarsa oyun kötüye gider. Tüm hafta satış ağırlıklı beklerim. Üstünde daha güvenli alanda."
    Copy paste problemi değil tapatalk uygulaması kullananlarda olan bir sorun.
    Forum henüz çözüm bulmadı..
    Chrome den girip düzelttim yazıyı

4.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    alıntılayınca düzgün gözüküyormuş. Boşuna uğraşmışım
    Alıntılayınca düzgün görünmüyor. Yazıyı ben düzelttim
    Siz düzeltilmiş halini alıntıladınız..

5. Faiz indirimleri????
    ............

Hakan Kara
    @ali_hakan_kara

Ocak aylık enflasyonunun %5,03 olması, Şubat ta %3,8 civarında bir enflasyon gelebileceğini gösteriyor.

Bu durumda, yıllık %21 resmi tahminin tutması için, enflasyonun kalan 10 ayda aylık ortalama %1 olması gerekiyor.

Neredeyse imkansız.

6. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    7d
    Merkez Bankasının 2025 hedefi olan 21%'e ulaşmak için, bundan sonraki 11 ayda, aylık ortalama 1,30% enflasyon gelmesi gerekiyor

(bu ay dahil 12 ay ortalama aylık 1.61%)

Global konjonktürü de hesaba kattığımızda bu pek mümkün görünmüyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    millet neden yabancı yatırımcı gelmiyor ya işte bu yüzden gerçek anlamda aşağı ivmeyi görmek istiyorlar.
    Adamlar endeksi ne zamandır satmaya başlamış. Yabancı payı %75 den..Şimdi %25 lere gelmiş..
    Bu adam Ykbnk,Akbnk ı kaç dolara sattı da gitti?
    THY-Pegasus ,Kchol falan ??

Şimdi sattığının çok üstüne mal neden alsın ki? Ben olsam hayatta almam. Bana promosyon yapacaksın ki ben mal alıp tutayım. O da ancak olursa bir kriz sonrası olur.. Bu fiyatlar yüksek..

Biz bu sene trader yabancılar (bıyıklı-kısa vadeci fonlar vs) ile beraber oluşacak akıntıda yer alıp indiregandi yapacağız inşallah..O da olmazsa zaten tatsız bir yıl olur..

Yabancı olmadan da bu endeks gider. Ama o zaman yerli yatırımcı da halka arza olsun, hisse fonlarına olsun , kendi hisse alışlarıyla olsun deli gibi para soktu..Şu an o tablo yok ve insanların güveni de kırıldı..Asıl sorun o..

Diğer önemli konuda milletin maliyeti yukarda kaldı.Pala hisseleri yukarı alsa kafasına da kurşun gibi mal yiyecek. Onu da biliyor.. O yüzden bulabilirse çok ballı haberler ile yukarı alır yoksa malı taşıtır..

8. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    12s
    İsrail Başbakanı Netanyahu, Washington’da

Salı günü ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray’da görüşecek — Davet edilen ilk lider

Orada olacağız
    https://x.com/yunuspaksoy/status/1886164827434807344

suriyeden askerleri çekmeyin biz biraz daha yayılalım diye konuşma başlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 518/1006 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •