Ücretleri hedeflenen enflasyona göre artirmaliyiz diye beylik laflar et. Daha ilk aydan hedefi tutturamayacagin ortaya çıksın. Sorumluluk duygusu hisseden var mı?
Faiz indirimleri????
............
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
Ocak aylık enflasyonunun %5,03 olması, Şubat ta %3,8 civarında bir enflasyon gelebileceğini gösteriyor.
Bu durumda, yıllık %21 resmi tahminin tutması için, enflasyonun kalan 10 ayda aylık ortalama %1 olması gerekiyor.
Neredeyse imkansız.
İris Cibre
@iriscibre
·
7d
Merkez Bankasının 2025 hedefi olan 21%'e ulaşmak için, bundan sonraki 11 ayda, aylık ortalama 1,30% enflasyon gelmesi gerekiyor
(bu ay dahil 12 ay ortalama aylık 1.61%)
Global konjonktürü de hesaba kattığımızda bu pek mümkün görünmüyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Adamlar endeksi ne zamandır satmaya başlamış. Yabancı payı %75 den..Şimdi %25 lere gelmiş..
Bu adam Ykbnk,Akbnk ı kaç dolara sattı da gitti?
THY-Pegasus ,Kchol falan ??
Şimdi sattığının çok üstüne mal neden alsın ki? Ben olsam hayatta almam. Bana promosyon yapacaksın ki ben mal alıp tutayım. O da ancak olursa bir kriz sonrası olur.. Bu fiyatlar yüksek..
Biz bu sene trader yabancılar (bıyıklı-kısa vadeci fonlar vs) ile beraber oluşacak akıntıda yer alıp indiregandi yapacağız inşallah..O da olmazsa zaten tatsız bir yıl olur..
Yabancı olmadan da bu endeks gider. Ama o zaman yerli yatırımcı da halka arza olsun, hisse fonlarına olsun , kendi hisse alışlarıyla olsun deli gibi para soktu..Şu an o tablo yok ve insanların güveni de kırıldı..Asıl sorun o..
Diğer önemli konuda milletin maliyeti yukarda kaldı.Pala hisseleri yukarı alsa kafasına da kurşun gibi mal yiyecek. Onu da biliyor.. O yüzden bulabilirse çok ballı haberler ile yukarı alır yoksa malı taşıtır..
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
12s
İsrail Başbakanı Netanyahu, Washington’da
Salı günü ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray’da görüşecek — Davet edilen ilk lider
Orada olacağız
https://x.com/yunuspaksoy/status/1886164827434807344
suriyeden askerleri çekmeyin biz biraz daha yayılalım diye konuşma başlar.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri