Sayfa 501/690 İlkİlk ... 401451491499500501502503511551601 ... SonSon
Arama sonucu : 5517 madde; 4,001 - 4,008 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

  1. çarşamba satılan 700 kusur bin lot mal takastan halen dusmedi normalde 11 den sonra dusmesi lazımdı ilginç daha dogrusu qnb takasından dusmus cityden değil dolaıysıyla perea satmamış olabilir çarşamba
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

  2. #4002
    Şirket PAREA nın geri kalan mallarını kendi alsa ne olur. Hazır kasaya da nakit girmişken.

  3. Hayırlı olsun güzel beklentilerde var. Arena Bilgisayar şapkadan tavşan çıkarmaya devam edecek gibi görünüyor

     Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Arena Bilgisayar’ın finansal teknoloji start-up girişimi Paynet’i Türkiye’nin ödeme sistemleri alanındaki öncü şirketi iyzico’ya satışı olumlu şekilde sonuçlandı. Rekabet Kurumu ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası onayı ile tamamlanan süreçte, teknoloji sektöründe iki Türk şirketi arasındaki en büyük satın alımlarından biri gerçekleşti. Arena, bu satışla birlikte çok daha güçlenen mali yapısı ile mevcut distribütörlük faaliyetlerinin güçlendirilmesinin yanında yeni teknoloji yatırımlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

    Arena, Kamu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, bu satış sonucunda iyzico tarafından Arena’ya Hisse Alım Bedeli olarak belirlenen 87 milyon ABD Doları’nın ve bu tutara ilave olarak Paynet bilançosunda yer alan 82,7 milyon TL Net Nakit Varlık tutarının nakden ödendiği ifade edilmiştir.

    Anlaşmanın her iki taraf açısından da son derece başarılı bir şekilde sonuçlandığını ifade eden Paynet Kurucusu ve Arena Grup CEO’su Serkan Çelik; “Arena Grubu olarak, Türk girişimciler tarafından kurulan iki teknoloji şirketi arasındaki en büyük satın alma işlemlerinden birini, sektörün saygın kuruluşlarından iyzico ile gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Paynet’i sektörde özel kılan en önemli kabiliyeti, B2B ve B2B2C alanındaki uzmanlığı ve tecrübesidir. İyzico’nun B2C, Paynet’in ise B2B ve B2B2C alanlarındaki deneyimi ve teknolojik gücünün birleşmesiyle ortaya çıkacak finansal teknoloji şirketinin, Türkiye için küresel bir başarı hikayesi olacağına inanıyorum. Bu projede bize büyük destek veren Odin Financial Advisors ve Esin Avukatlık Ortaklığı firmalarına da teşekkürlerimi sunuyorum†açıklamasında bulundu.

    Arena, Güçlenen Mali Yapısıyla Teknoloji Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

    Arena olarak yeni teknolojileri ve Paynet gibi teknolojiyi iş modelinin merkezine koymuş olan yeni iş modellerini geliştirerek, ülkemize hizmet vermeye ve yatırımcılarına değer kazandırmaya devam edeceklerini belirten Serkan Çelik, şöyle devam etti: “Arena olarak bu satıştan sağlamış olduğumuz toplam nakit girişi, Paynet’in bu anlaşma kapsamında Arena’ya ödemiş olduğu temettüler de dahil olmak üzere 94 milyon Amerikan Doları’na ulaşmaktadır. Bu fonları Arena’nın mali yapısının güçlendirilmesinde ve yeni teknoloji yatırımlarımızın finansmanında kullanacağız. Aralık ayında açıkladığımız gibi şirketimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi olarak onaylandı. Bu onay ve Paynet satışıyla daha da güçlenen yeni mali yapımız sayesinde, yapay zeka ve Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) gibi ileri teknoloji alanlarında yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Tamamen Arena’nın kendi uzmanları tarafından geliştirilen bu teknolojilerle, ulusal ve uluslararası projelerde daha etkin rol alarak teknoloji ekosistemine katkı sağlamayı sürdüreceğiz.â€


    Foreks Haber Merkezi

  4. #4004

  5. Güzel bir kapanış yaptı maşallah. Sabah beklediğimiz hareketi akşam yaptı. Yeter mi, yetmez tabi ama uzun soluklu bir ralli olacaksa tavan tavan gitmesinden ziyade 3 ileri 1 geri şeklinde ilerlemek en güzeli

  6. Bazı arkadaşlar hisse bu sabah gitmeyince sosyal medyada hemen satış çok önceden fiyatlandı ondan gitmiyor falan demişler.:))

    Grafik olarak geçen sene bugünlerde neymiş fiyatı diye merak ettim. Hisse şubat ayında genel olarak 50 tl üstünde fiyatlanıyormuş

    Bunca sıkıntı onay süreçlerini aşmış, satışını binbir zorlukla uzun aylar sonra tamamlamış, kasasına 3.2 milyar satış karını koymuş ve yapay zeka gibi bir çok güzel beklentiye kanat açmış Arena 1 sene sonra 38 tl olmuş. Fiyatlama nerede!?

    Yorum yaparken az insaf be




  7. Ustteki trend kanalinin icerisine attilar yeniden. Pazartesi icin kanal destek bolgesi 37.5x-37.7x..

    Bereketli kazanclar..

    Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..

  8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar hisse bu sabah gitmeyince sosyal medyada hemen satış çok önceden fiyatlandı ondan gitmiyor falan demişler.:))

    Grafik olarak geçen sene bugünlerde neymiş fiyatı diye merak ettim. Hisse şubat ayında genel olarak 50 tl üstünde fiyatlanıyormuş

    Bunca sıkıntı onay süreçlerini aşmış, satışını binbir zorlukla uzun aylar sonra tamamlamış, kasasına 3.2 milyar satış karını koymuş ve yapay zeka gibi bir çok güzel beklentiye kanat açmış Arena 1 sene sonra 38 tl olmuş. Fiyatlama nerede!?

    Yorum yaparken az insaf be


    Derler hocam . Dikkat et böyle lafları hep elinde mal olmayan adamlar söyler. Ama hisse 30 liraya düşse ilk alacak olanlar da onlardır. Halbuki 38 lira da bedava buyur al. Ama yok 25 liradan almamış , 28 liradan almamış , 32 liradan almamış şimdi eli gitmiyor 38 liradan almaya dönsün 27-28 liraya o zaman alır ama.

    Defter değeri 43 lira olan bir hisse 37 lirada neyi önden fiyatlamış. Zaten 3.2 milyar kar etti. Bunu önden fiyatladı ise arenanın kendi değeri 4-5 lira mıydı. O zarar eden borçlu halinde bile defter değeri 11 liraydı.

    Bizim millet boş konuşmayı çok sever. Elinde olmayan malı kötülemeyi de çok sever. Ölmez sağ kalırsak mayıs ayında gelecek olan 2025 ilk çeyrek bilançosuna ne methiyeler çekilecek hep beraber görürüz.

    Yavaş yavaş beklentiyle 3 ay boyunca yükseleceğiz inşaallah. Ara ara düşüşler olacaktır ama mayıs ayının ilk haftasına kadar 60-70 liralarda olmasını bekliyorum.

    Pereanın malı iyice azalınca yükseliş daha sert olabilir. Şu anda pereanın elindeki 2 milyondan korkuluyor olabilir bir anda hepsini satarsa yukarıdan almış olmayalım diye ama bence artık 2 milyon lot çok fazla bir tehdit değil. Satarsa 1-2 haftada o da biter.

Sayfa 501/690 İlkİlk ... 401451491499500501502503511551601 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •