Sayfa 189/213 İlkİlk ... 89139179187188189190191199 ... SonSon
Arama sonucu : 1703 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. Üzerine alınan alınabilir.
    Bir zıplayamadınız!

https://www.youtube.com/watch?v=jwMzqZnnW88

Ramazanda çalışmıyorum, yorgunum.
    Bayrama ne kaldı?
    Biraz daha sabır.
    Geliyorum.
    Son düzenleme : YakupSrh; 11-03-2025 saat: 11:11.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

3. Taklacı alışlar satışlar nasıl herkes ölü taklidi modunda plan program içinde sana saplayacağı yeri hesaplıyor herhal benden duymuş olma

4.  Alıntı Originally Posted by HaldızoÄŸlu Yazıyı Oku
    Taklacı alışlar satışlar nasıl herkes ölü taklidi modunda plan program içinde sana saplayacağı yeri hesaplıyor herhal benden duymuş olma
    Hergün aynı geyik kurumlar değişiyor işlemler aynı kimi kandırıyorlar anlamadım

5. Taklacı helal sana kim tutar seni doymadın 3'ün 1'ini almaya

6. Kibirliye kibirli muamelesi ****ye **** muamelesi taklacıya taklacı muamelesi herkese hakettiği dilden yoksa ahlakımız bu at hırsızı taklacı tiplerinin ahlak anlayışıyla alakası yok bunlar tam bir insan müsvettesi daha hedefe kadar burdayız taklacı hedef neresi taklacıya ummadığı yerde saplamak biraz daha debelen sen taklacı

7. Taklacı müsvettesi olmuyormu hadi biraz daha gayret çapsız seni harbi çok çapsızsın be benden duymuş olma ama senden bi b.k olmaz diyorlar

8. Taklacı al sana bir fırsat daha buradan da bi ekmek çıkaramazsan terk et buraları sen de kabul et artık senden bir b** olmayacağını

Sayfa 189/213 İlkİlk ... 89139179187188189190191199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •