Sayfa 166/166 İlkİlk ... 66116156164165166
Arama sonucu : 1325 madde; 1,321 - 1,325 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. makası gözle görülür biçimde daralttı, xu030 endeks 0.4 artıdayken vadeli eksiye geçti bile..

ne derlerdi eskiler- eksi makas yoktur, palanın satacak malı vardır

2.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    OPEC + ülkeleri haziran ayında petrol üretimi artışına gideceklerini açıklamışlar. Petrol fiyatları 50 doların altına düşer mi?
    Düşük enerji fiyatları Fed’e karşı Trump’un elini güçlendirecek.
    Aslan kral ‘haydi Joe! İndir artık Powell’ diye kükreyecektir…

Düşük enerji fiyatları ve Fed’in faiz indirimi M.Şimşek’in yüzünü güldürecektir….

ABD, petrol fiyat tahminlerini düşürdü

ABD Enerji Bilgi İdaresi (EIA), petrol arzındaki büyümenin talebi aşması ve bunun global stok artışlarına yol açması beklentisiyle bu yıl ve gelecek yıla ait ham petrol fiyat tahminlerini düşürdü.* Kaynak: EIA, petrol fiyat tahminlerini düşürdü
    https://www.enerjigunlugu.net/abd-pe...rdu-63242h.htm

3. bugünkü çıkışı hiç beklemiyordum, ama endeks 10.050 aşınca yürüdü gitti, %2,5 artı yaptı.. gelip dayandığı yer aylık ortalama, 25.nisan çıkışı bu ortalamadan dönmüştü, bugün için zirveye yakın olmalıyız, endeksi sürükleyen asels ve tuprs tavana yakınsadı artık gidecek yerleri kalmadı.. bankaları kaldıracağını zannetmiyorum, short açmak için izliyorum bu dakkadan sonra

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    sabah açtığı yere kadar geldi, longları kapattım, endeks hisselerini de sattım
    bakalım ustaların saati nasıl geçecek ?

newyork bu artılarını koruyabilecek mi ??
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

bugünkü çıkışı hiç beklemiyordum, ama endeks 10.050 aşınca yürüdü gitti, %2,5 artı yaptı.. gelip dayandığı yer aylık ortalama, 25.nisan çıkışı bu ortalamadan dönmüştü, bugün için zirveye yakın olmalıyız, endeksi sürükleyen asels ve tuprs tavana yakınsadı artık gidecek yerleri kalmadı.. bankaları kaldıracağını zannetmiyorum, short açmak için izliyorum bu dakkadan sonra
    Koçları süpürüyorlar, muhtemel büyük bir yabancı alım ordinosu var. Buradan kolay kolay dönmez artık. Açılım geyikleri, somalide büyük petrol yatakları bulunmu vs..dedikodu bol...ama bence bir yerden para girişi var, para girişi olduktan sonra bizim piyasa mahalle karıları gibi hikaye yazar durur..harekete dedikodu uydurmakta üstümüze yoktur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Koçları süpürüyorlar, muhtemel büyük bir yabancı alım ordinosu var. Buradan kolay kolay dönmez artık. Açılım geyikleri, somalide büyük petrol yatakları bulunmu vs..dedikodu bol...ama bence bir yerden para girişi var, para girişi olduktan sonra bizim piyasa mahalle karıları gibi hikaye yazar durur..harekete dedikodu uydurmakta üstümüze yoktur.
    tüpraş ne diye tavan oldu anlamadım, türk petrol somalide petrol rezervi bulmuş, eeee ?? tüpraş'la ne alakası var, tüpraş işleyecek ham petrol bulma zorluğu mu çekiyor, zaten %90-95 kko ile çalışıyor.. bi başka rivayet, tüpraşı oyak'a satacakmış, o parayla tcell-kozal satın alacakmış devletten.. bankayı satacak hikayesinden tüpraşı satacak'a geçiş yapıldı

bugünkü hareket shortçu sıkıştıralım diye de yapılmış olabilir, netekim sıkışmış shortçular 13 bin poz kapama var vadelide ve teknik olarak tam aylık ortalamanın orada kapandı.. yarın yeni short açılır ve yine aşağı basabilir, hiç bi şeyin garantisi yok

Sayfa 166/166 İlkİlk ... 66116156164165166

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •