Sayfa 89/93 İlkİlk ... 39798788899091 ... SonSon
Arama sonucu : 737 madde; 705 - 712 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. Ne olup bitiyor adım adım bakalım matriks te:
    Matriks Finansal Teknolojiler A.Ş., kripto para piyasasına giriş yapmak üzere önemli adımlar attı. Şirket, %100 iştiraki olan Rootech Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. aracılığıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) kripto varlık alım satım platformu kurma başvurusunda bulundu .
    Matriks'in Kripto Piyasasındaki Potansiyeli:
    Güçlü Yönler:
    Finansal Teknoloji Altyapısı: Matriks, Borsa İstanbul'da işlem yapan yatırımcılara uzun yıllardır veri ve işlem altyapısı sunmakta. Bu deneyim, kripto piyasasında teknik altyapı açısından avantaj sağlayabilir.
    Mevcut Müşteri Tabanı: Halihazırda finansal piyasalarda aktif olan kullanıcı kitlesi, yeni kripto platformuna geçişte potansiyel bir kullanıcı tabanı oluşturabilir.
    Zorluklar:
    Yoğun Rekabet: Türkiye'de Paribu, BtcTurk, Binance TR gibi köklü kripto para borsaları bulunmakta.
    Likidite ve Güven: Yeni bir kripto platformunun başarılı olabilmesi için yüksek likidite ve kullanıcı güveni sağlaması gerekmektedir. Bu, zaman ve stratejik iş birlikleri gerektirebilir.
    Sonuç ve Öneriler
    Matriks'in kripto para piyasasına giriş yapma çabası, şirketin finansal teknoloji alanındaki deneyimiyle desteklenmektedir. Ancak, mevcut rekabet ortamında başarılı olabilmesi için aşağıdaki stratejileri göz önünde bulundurması önerilir:
    Kullanıcı Deneyimi: Kullanıcı dostu bir arayüz ve mobil uygulama geliştirilmesi, kullanıcıların platforma olan ilgisini artırabilir.
    Likidite Sağlayıcıları ile İş Birliği: Yüksek likidite sağlamak için stratejik ortaklıklar kurulması önemlidir.
    Güvenlik ve Regülasyon Uyumu: Platformun güvenliğini sağlamak ve yerel düzenlemelere tam uyum göstermek, kullanıcı güvenini artıracaktır.
    Yenilikçi Özellikler: Rakip platformlarda bulunan yenilikçi özelliklerin benzerlerini sunmak veya daha ileri düzeyde hizmetler geliştirmek, rekabet avantajı sağlayabilir.
    Matriks'in kripto para piyasasındaki başarısı, bu stratejileri ne ölçüde etkili bir şekilde uygulayabildiğine bağlı olacaktır.

Kripto piyasasına girilecekse, kendi token'ını çıkarma yerine, önce altyapı/terminal hizmeti sağlamak daha güvenli olabilir. Son olarak ta şirket mutlaka eminim kullanıcı dostu bir mobil uygulama oluşturacaktır.
    Manyak bir potansiyelin olduğu yerde hala “ben borsacıyım†diyenlerin ilgisinin olmaması şaka gibi, kısa sürede farkedilecek ama birçok kişi için tren kalkmış olacaktır diye düşünüyorum.

2. İş yatırım gibi piyasanın en eski aracı kurumu bile hem de pay piyasasında Matriks desteğine/işbirliğine ihtiyaç duyuyorsa daha yeni yeni hukuki alt yapısı hazırlanmaya başlanan kripto piyasasında Paribas, BTC bilmem ne şirketlerinin rakip olabilmesi söz konusu bile olamaz...En büyük sorun şeffaflık ve güven sorunu idi ve yapılan düzenlemeler bunu gidermiş gibi duruyor...

Şirket ortakları zaten piyasada söz sahibi olan insanlar...Ömer bey aynı zamanda OMD genel müdürü mesela...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Epeydir var olsa da hem global hem yerel anlamda kripto piyasası henüz bebek sayılır...Çünkü hemen her yerde kara düzen yürüyen bir sistem ve hukuki alt yapıda ciddi boşluklar vardı...Bu hukuki zemin oturdukça zamanla sektörde satın alma, birleşme vs yolu ile yeni yapılanmaların ortaya çıkması muhtemeldir...Çok su götürür yani....
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    İş yatırım gibi piyasanın en eski aracı kurumu bile hem de pay piyasasında Matriks desteğine/işbirliğine ihtiyaç duyuyorsa daha yeni yeni hukuki alt yapısı hazırlanmaya başlanan kripto piyasasında Paribas, BTC bilmem ne şirketlerinin rakip olabilmesi söz konusu bile olamaz...En büyük sorun şeffaflık ve güven sorunu idi ve yapılan düzenlemeler bunu gidermiş gibi duruyor...

Şirket ortakları zaten piyasada söz sahibi olan insanlar...Ömer bey aynı zamanda OMD genel müdürü mesela...
    Fon üzerinden alım yapan o olabilir..
    Zaten fon tahtası olmaya gidiyor..

5. %100 iştirak rootech kripto alım satımı spk dan onay aldığında mtrks ile birlikte 1.9 milyar tl pd..
    Piyasa da bunu göreyemeyen temelciler var..

6. piyasaların refleksi çok zayıfladı...yumurta ancak kapıya dayanınca her şeyin farkına varılabiliyor..kripto piyasasına girmesi matriksi hem temel anlamda hem de teknik anlamda ciddi bir ivme kazandıracaktır...ben kendimi bildim bileli beklentileri önceden satın alıp trenin en ön vagonlarında yer kapmaya çalışan biriyim...bazen beklentileri o kadar çok önceden satın alıyorum ki , hisse bir kaç ay yerinde teprenmeyince acaba ben mi yanlış düşünüyorum düşüncesi oluşuyor sonrada somut gelişmeler oldukça ve hisse ivmelendikçe içim rahatlıyor...

geçmişte atatp hissesinde de 34-35 civarlarında maliyet yapmıştım..onda da hem yurtdışında büyüme hem de green x beklentisi vardı...hisse 3-5 ayda 170 leri görmüştü...yakın zamanda da hisse 80 lere düştüğünde yönetim hisse geri alım programı başlatıp hisselerini de almaya başladı...demek ki düşündüklerimizin gerçek bir alt yapısı vardı...

bu gün de matrikste aynı düşüncelere sahibim...faizler biraz düşmeye başladığında ,yatırımcılar biraz borsaya meyil ettiğinde matriks gibi hisselere çok ciddi bir ilginin olacağını tahmin ediyorum...bu gün yatırımcı eksikliğinden en güzel beklentiler bile değer görmemesi bizi yanıltmamalı...haziran ayında 500 baz puanlık bir faiz indirimi çok şık olacaktır...olur mu ?? neden olmasın temennim bu yönde...ancak bu şekilde borsa yatırımcısı bir nefes alır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. şahsen kendim de bu güne kadar kriptolara hiç yatırım yapmadım...hiç merak edip de öğrenmedim de...ama çevremde çok kişi bu işlere çok ilgi duyuyor...özelikle cep telefonlarının yaygınlaşması ve teknolojinin de artık bir cep telefonuna sığması , bu tür yatırımların çok yaygınlaşmasına neden oluyor...özelikle kanı kaynayan gençleri zapt etmek mümkün değil...buda çok yüksek işlem hacimlerinin gerçekleşmesine neden oluyor...

matriks gibi güvenilir ve kendini tüm yatırım piyasasına saygı ile kabul ettirmiş bir şirketin çok güzel işler başaracağına inanıyorum...sabır ile bekliyorum...bakalım neler olacak ?? ekinimizi ektik gerisi de yağacak yağmura kalmış..nasip nasip nasip..sabır sabır sabır diyorum hep...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 89/93 İlkİlk ... 39798788899091 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •