Sayfa 556/1005 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Viop LXV

1. algıda seçicilik dayucum.. neye ihtiyacın varsa onu daha çok görürsün..emme görürsün..vardır o..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynı pencereden dışarı bakan 1 kişi hem sokaktaki çamuru hemde gökteki yıldızları görebilir mi Bosporus abi
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Bende ne güzel aşağı çekerken ip nereye takıldı diye çocuklara sordum abi karaduman bahçeden geldi dediler tamam şimdi oldu dedim.
    15.30 dan sonra yine bahçeye doğru yol alırsa bizim için güzel olur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hisseler o kadar yükseldilerki 1/3 üne düşmüş olanlar dahi pahalı..tepkiye oynamaya cesaretim yok..ufak miktarla da uğraşmıyorum zaten..
    bizim borsa, borsa olmaktan çıkmış..bunlarla zaten olmaz..bunların derdi şuan, balon da olsa halk borsaya girsin tekrar uçalım..
    bu dönemin bittiğini kabullenemiyorlar..
    Gedik diye bi kaat vardı geçen ay 9 tl den bi arkadaş al dediydi bende kaat maat almam, ben ne alırsam düşüyü dedim di. Şindi baktım kaat 2 ye katlamış hergün tavan tavan gidiyor
    Yani demem o ki
    Malı götüren götürüyü, günlük yevmiyeleri Ayasofya ya bırakma birazda sen götür
    Hamdım Piştim Yandım

Aynı pencereden dışarı bakan 1 kişi hem sokaktaki çamuru hemde gökteki yıldızları görebilir mi Bosporus abi
    Alsatçı ise görür abi. Benim gibi al yatçı ise görmez, gökteki yıldızları görür çünkü aklı bir karış havadadır.

4,1 MİLYAR $'LIK BTC ve ETH Opsiyonu.!!!!
    BUGÜN Sona Eriyor.!!!!

Milyarlarca dolarlık opsiyonun vadesinin dolması nedeniyle kripto para piyasalarında büyük oynaklık bekleniyor.!!!

Balinalar hareket ediyor. Dikkatli olun.!!!
    BUGÜN Sona Eriyor.!!!

Milyarlarca dolarlık opsiyonun vadesinin dolması nedeniyle kripto para piyasalarında büyük oynaklık bekleniyor.

Balinalar hareket ediyor.!!!

Dikkatli olun.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Pala günü tartışmalı bir pozisyonda bırakacak gibi. Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi? Kameralara gideceğiz sanırım: https://invst.ly/1b2qtk

7. başlayacam dayucum bende ..başka çaresi yok..
    madem yatırım istemiyorlar borsaya..furkaç yapalım deelmi..9.000 de o yüzden sepet yapacam..

Gedik diye bi kaat vardı geçen ay 9 tl den bi arkadaş al dediydi bende kaat maat almam, ben ne alırsam düşüyü dedim di. Şindi baktım kaat 2 ye katlamış hergün tavan tavan gidiyor
    Yani demem o ki
    Malı götüren götürüyü, günlük yevmiyeleri Ayasofya ya bırakma birazda sen götür
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bende ne güzel aşağı çekerken ip nereye takıldı diye çocuklara sordum abi karaduman bahçeden geldi dediler tamam şimdi oldu dedim.
    15.30 dan sonra yine bahçeye doğru yol alırsa bizim için güzel olur.
    Çocukları iyi tembihle abi ayı diye furmasınlar

Sayfa 556/1005 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •