Sayfa 140/172 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon
Arama sonucu : 1375 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kontrol Malasef 7-8 lirayı görür. Çok insan toplandı ve çok insan zararda. Bunu yapan sistem sonuna kadar gitmek ister. Hektaş ve Sasa kontrolden daha iyi durumdayken yaşattıkları malüm. Tedbirli olun. 20 bin rallisini size izletmesinler, izleyen değil yaşayan olun.
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Grafikler sasanın 0,56 liraya geleceğini söylüyor. Kontrol sizce kaça gelecek. Kontrol ekmeği en lezzetli şekilde yapıldı ve yendi. Ky bu hisseyi bırakmaz. Kahır ettirilecek yani 10 lira 5 lira, belki 3 lira, işde o zaman bırakacak. Çünkü sahibi bu şirketi parça parça sattı. %30-50 aşağdıan almaz. %300-500 aşağıdan alacak.
     Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Sayin Cakir24'e hak vermemek elde degil. Borsaci Sami sattigi lotlari oyle %30-40 asagidan almaz. Onu kesmez en az %100 hatta 200 asagi gelmeli. Hele bir bedelli patlatsin. Sonrasi onun icin cocuk oyuncagi artik.

Bu arada Sayin Carisma cevap hakkimi sakli tutuyor bilahare yanit yazacagim.
    21 haziranda yazmışım, carizma çizildi, kahır ettirecek derken açılışı %300 bedelli ile yaptı. Bedellide Trabzon sporun yaşadıklarını hatırlayın, rüchan açılır açılmaz %300 düşürdüler. Carisma geçmiş olsun.
    Bu tarz durumlar iki kademeli olur, 3 ay onay süreci olacaktır. Senet 3 ay içinde endeks iyi olursa 15 görür, tamam bitti burası dip dersin, bedelli günü rüchanla birlikte bölünür ve düşer 12 liraya gelir. Derken 3 lira bedel ödeneceği gün devasa bir yük olduğu anlaşılır. Patron hızlı davrandı. Bedelli 2 sene sonra gelmeliydi. Bu konu üzerinde düşünmek lazım. Bedellinin hızlı gelmesi iyi mi kötü mü.
    Teorik eşleşme 19,90 tl

Bu arkadaşta! sanırım dışardan yorum yapıyor.Hissenin olası fiyat seyrini devamlı olarak veriyor.3-5 Tl ye düşeceğini öngördüğüne göre elinde yoktur diye düşünüyorum.
    Bedelli ile ilgili yorumunda T.Spor la karşılaştırıyor.T.Spor yüzde 300 düşmüş. Buda aynı akıbete uğrayabilir de demiyor, 3-5 dediğine göre adeta temenni ediyor.Son derece heyecanlı sabahtan te' ye bakmış ,bakmak yetmemiş birde buraya yazmış.
    Ben olsam bu kadar kötü! şirketin adını bile anmam.
    Dün o kadar yazdık, yazdıklarımızdan hiç etkilenmemiş ,hiç üstüne almamış.Hedefe kilitlenmiş ,kendini gizleme gereği bile duymuyor .Hadi 3-5 e kilitlendin ,olabilir gelirse alırım dersin bari burda yazma.Ama yazmazsa olmaz! Vahşi kapitalizm! Ne diyelim Allah akıl versin.Allah bunlara fırsat vermesin.
    Dün vurguladığımız gibi burası hisse fiyatını 3 e 5 e düşürüp almak isteyenlerle doldu. Bedellinin açıklanması hissenin düşmesini isteyenleri azdırdı bu gün burayı doldurdular..Sürekli patron ve şirketle ilgili olumsuz yorumlar var .Utanma da kalmamış. Yatırımcılar dikkatli olmalı olmak zorunda işleri zor ama buradan etkilenmeden kararlarını verirlerse iyi olur.

2.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Teorik eşleşme 19,90 tl

Bu arkadaşta! sanırım dışardan yorum yapıyor.Hissenin olası fiyat seyrini devamlı olarak veriyor.3-5 Tl ye düşeceğini öngördüğüne göre elinde yoktur diye düşünüyorum.
    Bedelli ile ilgili yorumunda T.Spor la karşılaştırıyor.T.Spor yüzde 300 düşmüş. Buda aynı akıbete uğrayabilir de demiyor, 3-5 dediğine göre adeta temenni ediyor.Son derece heyecanlı sabahtan te' ye bakmış ,bakmak yetmemiş birde buraya yazmış.
    Ben olsam bu kadar kötü! şirketin adını bile anmam.
    Dün o kadar yazdık, yazdıklarımızdan hiç etkilenmemiş ,hiç üstüne almamış.Hedefe kilitlenmiş ,kendini gizleme gereği bile duymuyor .Hadi 3-5 e kilitlendin ,olabilir gelirse alırım dersin bari burda yazma.Ama yazmazsa olmaz! Vahşi kapitalizm! Ne diyelim Allah akıl versin.Allah bunlara fırsat vermesin.
    Dün vurguladığımız gibi burası hisse fiyatını 3 e 5 e düşürüp almak isteyenlerle doldu. Bedellinin açıklanması hissenin düşmesini isteyenleri azdırdı bu gün burayı doldurdular..Sürekli patron ve şirketle ilgili olumsuz yorumlar var .Utanma da kalmamış. Yatırımcılar dikkatli olmalı olmak zorunda işleri zor ama buradan etkilenmeden kararlarını verirlerse iyi olur.
    Parali elemanlar bir bir damliyor nedense. Sayin Cakir24 kendi cevap hakkini kullanir ama su soruyi size de sormak isterim. Sizin sirketteki poZisyonunuz nedir?

Sonrasinda kendim ne zaman yazmaya baslamisim bedelliden once mi sonra mi? Bedelli kararini alan kim acaba. Ben mi patronunuz mu? Hisseyi 110 lardan buralara dusuren benmiyim yoksa patronunuz mu?

3. Hisseyi dusuk fiyatlardan almak en cok kime yarar? Cakal Samiye mi yoksa banami?

4.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Bu hisse de pozisyonu olmayan kisilerin olumlu veya olumsuz yaptigi yorumlari etik acidan dogru bulmuyorum ayrica kendilerini o kadar belli ediyorlar ki okunmaya degmezler.

Hisse asagi giderken pozisyonu olmayip, olumsuz yorum yapilmasi acikcasi nobranca bir davranis tam bir sark kafasi. Hissede olanlari akillarinca korkutup FUD uzerinden cikar elde edecek.

Diger taraftan hisse ucup kacarken de hisse pozisyonu olan kisilerin hisseyi guzellemesi ayni durum. Hisse ucarken ayni sark kafasi pozisyonu yoksa hisseyi kotuler.

Genel olarak bu kadar cok sayida kisi hele pozisyonu olmadan sirketi kotuluyorsa, ben bu iste bir bit yenigi ararim.

Analizlerinizi lutfen kendi bilgileriniz isiginda yapiniz, yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

Görüşlerinize aynen katılıyorum ,elinde hisse olmadan kötüleyenler yazmamalı ama onlar mutlaka yazacaktır, yatırımcılar buna dikkat etmelidir.

Ancak Tarık Bey gibi konusunda uzman ve kötü niyet taşımayan kişilerin yorum yapmaları taraftarıyım.

5. 2 de 1 paralı eleman iftirası atan kişiye,

paralı eleman olanın Allah belasını versin,

iftira atanında (tabii ki bütün atanların)Allah belasını versin mi,

attığı iftiraların altında kalsın mı,

ne dersin okey mi

6. Şuan haziran 2024 olduğumuzu varsayalım hisse 50 tl civarı ve şirkete bakıp yatırım yapmaya karar verdik 20.000 lot 50 tl den 1 milyon lira bağladık şirket biz aldıktan 10 gün sonra bedelli açıkladı hisse başına 10 tl moraller bozuldu hisse düştü 40 tl %25 zarar ve cepten çıkacak 200.000 tl para ve bedelli gerçekleşti haziran ayında sermaye 6.5 milyar arttı sami dediki ben şirkete borç vermiştim bedelli kendi ödeyeceğim payı verdiğim borçtan düş dedi sami vs payı %35 olsun şirkete haziran ayında 4.2 milyar nakit para girişi sağlansın bu para ile tl kredileri kapatalım bu projeksiyon yaşansaydı neler olucaktı 1) 4.2 milyar kredi kapatınca %50 fikrei faizi ödemeyecekti şirketin son 4 dönem karı 2.1 milyar artmış olucaktı fk olarak bakarsak 4 dönemde 2 milyar net kar 15 fk işlem görse 30 milyar piyasa değerinde olucaktı yani yine en kötü 50-60 bandında hisse olucaktı defter değeri 2 milyar artıcakrı net borçu 4.2 milyar anapara 2.1 milyar faiz 6.3 milyar daha düşük gelecekti şuan nette borç 2 milyar civarı küçük bir rakama olucaktı hisse de en kötü 60 tl ve üstü olurdu , sami şimdi yüksek bedelli yapamıyor 50 tl yatırımı yaptık enflasyon ile para zaten eridi birde 1 milyon tl paramız 420.000 düştü 580.000 ana para 500.000 enflasyon gol yedik zararımız nette 1.1 milyon oldu bu sebeple maalesef yüksek bedelli yapamıyor bu nefes aldırır 3 aylık faizi öder o kadar şirketi maalesef rahatlatmaz yüksek bedelli yapmayacaksa varlık satışı yada iştiraklere yeni ortak almalı finansmanı böyle sağlamalı yoksa yaptığı güzel işlerden karın hepsini faiz olarak bankalara ödeyecek bu projeksiyonda yüklemesi çok daha zor tabi

7. kerizma yıllardır burada patron güzellemesi yapar. Bunu herkes bilir. Bir tane de ulağı çıkmış.

8.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    2 de 1 paralı eleman iftirası atan kişiye,

paralı eleman olanın Allah belasını versin,

iftira atanında (tabii ki bütün atanların)Allah belasını versin mi,

attığı iftiraların altında kalsın mı,

ne dersin okey mi
    Ok'dir.

Bu hissede veya baska hissede surekli guzellemeler yaparak hatta pazarlama yaparak insanlarin 110 lardan 70 lerden almasina vesile olan ve zarar etmelerine neden olanlarin Allah belasini versin mi?

Ne dersin ok mi?

Sayfa 140/172 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •