Sayfa 180/183 İlkİlk ... 80130170178179180181182 ... SonSon
Arama sonucu : 1460 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    güzel topikmiş bu bozkurt
    Başlık ismi mi pit abi

Endekis 10bin direncine değdi değicek, senin hisseler halen suyuniçindedir muhtemelen
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist100 de bu seviyeler direnç oldu maalesef 9700 den çok sert satış yedi. Enazından daha önce test edilmiş 8950 desteğimiz mevcut
    Şindi direnç belli destek belli
    8950 - 9750 arası mekik dokuruz mu tabiiki hayır
    Piyasalar doğası gereği boğa oluşundan mütevellit ilerleyen zamanlarda direnci tekrar test edecektir,
    Evet bu son düzeltmede desteğine bile dokanmadan bist 9200 lerden yine tepkisini yaptı ve direncini çok rahat bir şekilde kırdığını görüyoruz, haliyle piyasalar doğası gereği boğa oluşundan mütevellit bu hareketlere şaşırmadık, şindi esas konumuz bu mini rallinin hangi seviyede biteceği, tabiiki bunu bilmek yine imkansız... ancak İhtimaller dahilinde atmasyon yapabiliriz.
    Bugün 10137 seviyesini zorlayan bistte şimdilik boğalarda yorgunluk emaresi görülmüyor. Özünde 1 ayu olaraktan sessizce izliyorum çalıdibinden
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yaralı boğa yada yeni tıfıl boğa yakalarsak iştahla yeriz ve soframıza meze olur
    Hamdım Piştim Yandım

4. Ralliyi gören antiloplar suyun etrafında dolanıyor ama henüz ikna edemedik

Hamdım Piştim Yandım

5. Bistte 10307 hiç zorlanmadan gelindi ama halen mini ralliye inanan çok az sayıda ve piyasada hiç coşku yok. Enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

6. İkna çalışmaları tüm hızla devam ediyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Borsada analiz teknik temel bilimum tahmin üzerine çalışmaların hepsi çöp, soygun sistemindeki çarklarda zamanımız boşa gitti elde var sıfır.
    Bu saatten sonra sadece damlaya damlaya göl olur sanal sepetimizle birikim yapmaya devam. Yorum morum yok, trade ederek asla kazanamazsınız.

https://youtu.be/K7z3590-Mt0?si=scjkOS4HWgdzyeo7
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın mert45 i bekleseydin Bozkurtum. Teknik analiz var teknik analiz var. Sen teknik analizi taksimde bakılan fal sanırsan yanılırsın. Ne olmuş ki coşku olsun. Coşku dipte olmaz sen çok takılmışsın kızılderililerin haber aracı dayu ile. Yarın bende yokum yazacak diye bekleme.

Misal ismi lazım değil bugün dibi sıyrılan bir tahta var. şans sanıyorsan yanılıyorsun hele incider falan sanıyorsan emeğime ayıp etmiş olursun. Hani teknik analiz yok ya.

500 K portföyün varsa bir 2 k alıp unutamadın mı mesela yani. Endekste ortalamaların tam kesişmesine bende 5 gün falan var tahmini. Ha bu kesişme olur piyasa aşağıdan alım imkanı verir mi verir oluyor bazen. Ama ben o kesişmeyi gördükten sonra mal çakılıdır. Bu kesişmeler de öyle kısa zamanda olan şeyler değildir. Oluşana kadar beklemek bazen yıllar sürer.

Kimsede kusura bakmasın aşağıda o kadar yazdım 9200-9300 den almayan yarın alacak adamın da riski benle bir değil.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünün dikkat çeken hissesi kchol
    133.70 rakkamını gören hisse tepki alımlarıyla yeşillendi, hacim güzel
    Acaba hissede düşüş bitti mi
    6 mayısta kcholü yakaladık Zdx&Lunar Soul abi
    Evet o gün kchol dikkatimi çekmişti, grafikisi güzelleşti, yükseliş trendi başladı muhtemelen
    Olur olmaz bilemem, ben gördüğümü dikkatimi çekeni yazarım.
    Sonra hatalı bi trade sonucu stop

Evet hissede 133.70 seviyesinden başlayan tepki alımları ile ivme yakalayıp yükseliş trendine girmeye çalışan kchol 149 direncine gelmiş bulunmakta, bundan sonraki süreçte izleyen stoploss lu olarak kârda rahat oturabilmek adına takibe devam ediyorum.
    Bundan sonra ki süreçte,
    Piyasanın en basit kuralını uygulayacağım.

Kârda otur
    Zarardan çabuk çık
    Kaat 149 direncini kırınca fişekledi, izleyen stoploss rakkamımız olsun bu rakkam
    Ve sonra maliyeti bi tık yükselttik

Gençler ben size neden üstüne basa basa trade yasak diyorum, işte bu yüzden.
    Ben tradeci olduğum için duygusal davranmam, dün ne yaptık 150 den stopladık, bugün ne oldu? Takta 148 den sert dönüş yabtı ve 153 e kadar fışkırttı.
    Şuan ryil tim kaç? 151 bucuk
    Mecburen 150 den verdiğimi 151 bucuktan yerine koymak zorundayım. Çünkü bunu yapmazsam etik ve sportif centilmence hareket olmaz.
    O yüzden siz siz olun trade yabmayın.
    Dün trade edip kocun taktacısı silkelediği için maliyet 1bucuk lira arttı
    Artık 136 tale oldu.
    Her yanlış trade maliyeti yükseltir.
    Usulet ve suhulet içinde yeni stoplossumuz 148 olsun
    Herif pis silkeliyor
    Ve yine dün aynı hata ile kcholü elimizden kaçırdık

Herif eşekin üstünden attı beni, kalanlara bol kazançlar.
    Düşerse alurun yohusa başka kaat bakarım, nasip buraya kadar mış
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 180/183 İlkİlk ... 80130170178179180181182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •