Sayfa 763/958 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Ülkede hr şey ÖZEL leşmiş. Hani özelleşen kurumlar güzelleşecekti ! Bugün yeni aldığım dairenin aboneliklerini e-devletten yapayım dedim. Gün boyu '' yoğunluk '' hatası verdi. Çıktım doğalgaz bürosuna gittim. Kadın hem watsap hem benim işlemi aynı anda yürütmekten helak oldu. 2 defa yanlış işlem yaptı. Fark ederek düzelttirdim sil baştan...

Elektrik firması tam komedi. Saat 16 gibiydi. Yine kadın görevli makyaj yapıyor ama sıramatik numarasına da basıp müşteri alıyor. Bir taraftan cep telefonuyla tatil planı konuşuyor.

Belediye su aboneliği tıkır tıkır çalışıyordu. Şefleri başlarında dolaşıp durdu.

Bu arada bisikletçi bilir belki ; sokakta tartışma - itişme sırasında bıçaklayarak yaralama ile silahla yaralama arasında ceza yönünden hangisi daha avantajlı acaba ?

2. sayın güneysu kardeş başınız sağolsun. yüce TANRI merhumeyi mutlak huzurundan mahrum bırakmasın inşallah.

3. Bu Ersan Şen'in emekli maaşı , domates, peynir , ekmek fiyatları edebiyatına iyice ayar olmaya başladım , sanki herkesin dostu , fırsat bulsa hemen aday olacak bir partiden, yeter be kardeşim senin gibi edebiyat-i ekenomi uzmanlarını çok gördük . Acaba ileride bir koltuk gelir mi ?

Millet özellikle gençler soğan a oy verecez derken ben yapmayın etmeyin soyulmuş Soğan göz yaşartir dedim di fekat anlatamadım di. Pek de çabuk pes ettiydi.

Bu Şen Erşan da daha da hızlı spinler görünür diye düşünüyorum

4. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), toplumun milli ve manevi değerlerini hedef alan "Türkiye Müslüman bir ülke değildir" ifadeleri nedeniyle Sözcü TV'ye idari para cezası ve program durdurma müeyyidesi uyguladı.

TV'de yayınlanan 'Para Politika' programında Dr. Murat Kubilay'ın "Türkiye Müslüman bir ülke değildir" sözlerine ilişkin incelemesini tamamladı.

RTÜK, toplumun milli ve manevi değerlerini hedef alan bu ifade nedeniyle Sözcü TV'ye üst sınırdan ceza uyguladı. Raporda, Kubilay'ın ifadelerinin toplumu ayrıştırıcı ve nefret duyguları oluşturucu nitelikte olduğu, milli ve manevi değerlerle çeliştiği vurgulandı. Ayrıca 'Türkiye Müslüman bir ülke değildir' ve 'İslam'ın siyasileştirilmişliği' gibi ifadelerin toplumsal barışı tehdit ettiği, ciddi ayrımcılığa ve kutuplaşmaya yol açabileceği belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. TELE1'de yayınlanan '4 Soru 4 Yanıt' programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Saraçhane mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik aşağılayıcı ve küçük düşürücü ifadelerinin tekrar tekrar ekrana yansıtılması ve 'Cunta başkanı' şeklindeki hakaret içerikli sözlerin alt yazılarla verilmesi nedeniyle de ceza verildi. RTÜK, söz konusu yayının 6112 sayılı Kanun'un 8. maddesinde yer alan 'İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz; kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez' hükmünü ihlal ettiği gerekçesiyle TELE1'e de üst sınırdan idari para cezasına karar verdi.

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Meclis'te 100'ü aşkın vekil ve personel hastanelik oldu

TBMM'de 100'ü aşkın vekil ve personel; ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yeniyol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün "Sabahtan beri sürekli kusuyorum. Dışarıdan hiçbir şey yemedim, Meclis yemekhanesi dışında gıda tüketmedim" derken TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı yetkilileri ise yemeklerde herhangi bir sorun tespit edilmediğini aktardı.

Ahanda link

https://www.sondakika.com/politika/h...onel-18815961/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Meclis'te 100'ü aşkın vekil ve personel hastanelik oldu

TBMM'de 100'ü aşkın vekil ve personel; ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yeniyol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün "Sabahtan beri sürekli kusuyorum. Dışarıdan hiçbir şey yemedim, Meclis yemekhanesi dışında gıda tüketmedim" derken TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı yetkilileri ise yemeklerde herhangi bir sorun tespit edilmediğini aktardı.

Ahanda link

https://www.sondakika.com/politika/h...onel-18815961/
    Yemeklerine zehirmi atmışlar ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TELE1'de yayınlanan '4 Soru 4 Yanıt' programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Saraçhane mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik aşağılayıcı ve küçük düşürücü ifadelerinin tekrar tekrar ekrana yansıtılması ve 'Cunta başkanı' şeklindeki hakaret içerikli sözlerin alt yazılarla verilmesi nedeniyle de ceza verildi. RTÜK, söz konusu yayının 6112 sayılı Kanun'un 8. maddesinde yer alan 'İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz; kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez' hükmünü ihlal ettiği gerekçesiyle TELE1'e de üst sınırdan idari para cezasına karar verdi.

Veririer onların huyudur,ülkeyi batıranları övgüler düzenleyeceksin,yoksa kelle gider,zaten bir lokma yayıncı kuruluş kaldı ayakta,neyse...

Sayfa 763/958 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •