Sayfa 213/282 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon
Arama sonucu : 2251 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Destek kırıldı diye gösterip yine eski banda dönüyorum mu demek istiyor yohusa şakasına mı takılıyor pazartesiye anlarız.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Saçını Arkaya doğru taraması için 1751 important.. ytd
    https://youtu.be/MYJ8fxiSgtU?si=GohqKoA8ZwGOM_bV
    O da olmazsa saçlarını yol getir. İntizar dan.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu hissenin fiyatı kaç olmuş diye ekrana bakmayın, adamı hasta eder, yıllardır aynı yerde duruy
    Hamdım Piştim Yandım

4. Günlük ao 17.53
    Aylık ao 16.93
    Yıllık ao 19.53

Aylık ao yukarı kesti, bu iyiye işaret
    Darısı yıllık ao
    Hamdım Piştim Yandım

5. Darısı derken,
    Umut vermek gibi olmasın da, hepimiz biliyoruz umutsuz vaka olduğunu, maksat laf olsun torba dolsun
    Hamdım Piştim Yandım

6. Sayın spenc Petkm uğruna yıllarca benim gibi heder ettin kendini,çok üzülüyorum yatırımcılarına.Yıllarca yükselebilme ihtimalini seviyorsanız diyecek bir şey yok !

7.  Alıntı Originally Posted by nurika Yazıyı Oku
    Sayın spenc Petkm uğruna yıllarca benim gibi heder ettin kendini,çok üzülüyorum yatırımcılarına.Yıllarca yükselebilme ihtimalini seviyorsanız diyecek bir şey yok !
    Nurika hc selamlar.
    ilk geldiğinde buraya anlattıklarıni ara ara hatırlıyorum. Haklısın ne desen. Az biraz teknikle birşeyler yapmasaydim bunca beklemek can sıkıcı olacaktı. Elbette şu haliyle birseylerde yapsa insan yine de can sıkıcı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 213/282 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •