Sayfa 97/690 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yine yakaladım seni... hemen ekran görüntüsüyle birlikte SPK ya gönderiyorum, ilkinde ucuz yırttın şimdi cezayı döşerler... Şeffaf olun biraz...adam satış yapıyor diye bekliyorduk, meğerse alıyormuş...
    Son düzenleme : legenda1903; 28-07-2017 saat: 14:37.

Ayrıca bu yalnızca kendi adına olanlar.. iki-üç hesap daha var .. birisi yılmaz özel.. o da arada bir %5'i geçiyor...

Kaç gündür takas takas diye yırtınıyoruz.. Allah büyük işte, net sayıyı gördük :-))

4. Bizim anlayacağımız gibi anlatsan!
    Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    İlk olarak 2015 yılı Genel kurul hazirun cetvelinde gördük adını.. Diyarbakırlı, Nazar Saatin sahibi... Niyetini anlayamadımk....sonra baktık günden güne alıyor adam..
    bir müddet sonra şirkete görselde yer alan ihtarnameyi çekti:
    :

Aradan 1 ay geçti ve ihtarnamesini geri çektiğini bildirdi.... Biz burda Cengaver ile anlaştıklarını düşündük...Alıma yine devam ediyordu neredeyse %15 olmuştu payı..
    aşağıdaki görselde yer alan tarzda bir şikayet gönderdim ve uyarıyı aldıktan sonra ertesi gün elindeki payları %5'i geçmeyecek şekilde başka kişilere aktardı.. arada %5'i geçen oluyor Ve KAP'taki ortaklık bilgilerinde görünüyor isimler.. farkına varınca tekrar payları %5'in altına düşecek şekilde ayarlıyorlar...
    Uzun mesele MÖ.. Şurda özet geçmiştim..

6. Elindeki pay neden % 5 i gecemiyor ki ?

7. Simdi bu adam aliyor mu satiyor mu...almasi mi iyi satmasi mi?

Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Elindeki pay neden % 5 i gecemiyor ki ?
    Kurulumuzun II-15.1 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, bir gerçek veya tüzel kişinin ya da bu gerçek veya tüzel kişi ile birlikte hareket eden diğer gerçek veya tüzel kişilerin doğrudan veya dolaylı olarak payları borsada işlem gören bir ihraççının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95 ine ulaşması veya söz konusu oranların altına düşmesi halinde bu kişiler tarafından açıklama yapılması gerekmektedir.

Sayfa 97/690 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •