Sayfa 972/1020 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8158 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Endekste negatif ayrıstik, buranın horozu IS başka çöplüğe gitti galiba, bilancoya kadar süründürür gibi.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Endekste negatif ayrıstik, buranın horozu IS başka çöplüğe gitti galiba, bilancoya kadar süründürür gibi.
    Başka çöplüğe gitmez gitse de az gider.Ege gübre yıl başından bugüne iyi kazandırmıştır.Hisse normal konsidalasyon sürecini yaşıyor 1 ay bitti devam ediyor bence sıkıntılı süreç değildir.Ayrica 1 tane aracı kurumun bu hisseyle ilgili araştırma raporu açiklamamasi normal değildir ytd.Neyse eskiden alıp satmıştım ege gübreyi kısmet.

3.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Başka çöplüğe gitmez gitse de az gider.Ege gübre yıl başından bugüne iyi kazandırmıştır.Hisse normal konsidalasyon sürecini yaşıyor 1 ay bitti devam ediyor bence sıkıntılı süreç değildir.Ayrica 1 tane aracı kurumun bu hisseyle ilgili araştırma raporu açiklamamasi normal değildir ytd.Neyse eskiden alıp satmıştım ege gübreyi kısmet.
    Katılıyorum size, ufak tefek nazlanmalarinı anlamak lazım, sonuçtan şüphemiz yok zaten.
    Kurumların rapor açıklamamalarinı ben de anlamıyorum, onlara yetecek mal yok diye belki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,424
    Ah Eggub ah su endekste bu ne?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

90 TL ila 100 TL arası konsidalasyon yaşamaya devam ediyor.Kismet diyelim.1 ayı bitirdi 2, ayının içinde ege gübre..

6. şu 100 altına düşmeseydik iyiydi ama tahtacı dengesiz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Güzel soğutma yapıyorlar gibi.

8. Zamanı gelince endeksle arayı kapatacaktır, yarına bırakır ama yanına bırakmaz, şimdilik peynirsiz tosta talime devam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 972/1020 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •