-
kaç gündür bofa ve iş mal çıkıyor...eğer bilanço kötü gelirse içerde insider var demektir.önceden haber sızıyorsa; şirket isterse padişah kızı olsun...arkana bakmadan çıkmak lazım...yazık..bakacağız,göreceğiz..
-
-
Şimdi ne olacak acaba
Bilançosu hesaba dahil değil mi Bence bu seneyi geçen yıl bilançosu na göre yüksek değil de nedir bu kadar mı zor bir durum var
-
361.506.612. Tl net dönem karı.. Evet düşük ..Evet az vebeklenti altı.. Ama ülkenin ve piyasanın hali göz önüne alınınca umut verici ve en kötüde neler olabileceğini gördük.. Sermaye üstü bir karla yılı bitirecektir.. Bunlar en kötü günlerimiz.. Öyle olmasa bugünkü alım tepkiside gelmezdi..Daima yazdığım gibi seçimlerden sonrasına yeniden yapılanan Türkiye ye hazırlanmak için toplanacak ender hisselerden.. Sabırsız yatırımcıların piyasa üstü getiri elde edemediği aşikar.. Herkese bol şans ..Syglr.
-
Bu hisse senedi ve fiyat bilgisi olan var mı acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben hala bekliyorum
Ne zaman yüksek düzeyde bir yükseliş yapacak
-
Nedendir bilinmez ama bu kadar mı zor yüksek fiyat bilgisi olan var mı acaba neden hızlı ⏯ bir hisse senedi olmuyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri