Sayfa 659/885 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Viop LXVI

bu araci kurum adamlari...veya onlari dinleyip beyni yikanmislar.....beni zorluyorlar....SAT DE KUZU.....

TARRAGIMI DERIM.....HEDEF FEYZA.

niye yaziyorum.....

halkim beni okumak ucun amrikiye yolladi....herseyimi odedi....bende geri oduyorum....o....HALKIM.....O....BENIM HIZMET ETTIGIM.

YATSIN YANIMA....HALKIM....

SARILMASIN DONSUN UYUSUN....

BIR GECE....

KALSIN YANIMDA.....KIRK YILIM ONUN OSSUN....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

İstanbul'a giden 3 yol var denizden havadan ve karadan
    Şimdi sen deniz ve hava yolunu kapadın ve dedinki sadece İstanbul'a giriş kara yolundan

Şimdi dedinki kkm bitti faizi de düşürdüm bankadan paranı çektin ama döviz ve altın alırsan onlarada limit ve vergi koydum geriye sadece borsa kaldı

Eee sen yolları tıkadın ve seçenekleri kaldırdın ne olacak şimdi
    Benim 10 bin TL oldu 100 bin TL senin 10 milyon tl oldu 100 milyon tl

Eee ne oldu şimdi

Enflasyon mu düştü
    Ky mı zengin oldu
    Yoksa ekonomimi düzeldi
    Ne oldu

Ne olacak koca bir hiç

Ben 10 bin tl ile 10 ekmek alıyordum yine aynı alıyorum sen 10 milyonluk araba alıyordun yine alıyorsun
    Eee yani
    Yanisi şu ben ekmeğe devam sen yine zengin

Sonuç

Sonuç yok aynı terane aynı hamam aynı tas
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

26 Ağustos’tan utanır insan...

https://www.sozcu.com.tr/26-agustos-...-insan-p216558
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Geçen yıl 2024 te Mayis da O zaman info da çalışan Sertaç Ekeke nin Tacirlerde Serhan in yorumları aklıma geliyor , eğer fikrin degisiyor ise ( değişebilir) hemen revize etmelisin , sonra zaman geçtiğinde, o konuşma yok diyemezsin , ben şahsen hiç bir konuda kesin konuşmam zira her şey değişken ama ana trende de mutlak aykırı konuşmayi da söylerim ve söyledim de .
    Şahsen böyle düşünüyorum.

.......
    Bir yanlış anlaşılma olmasın, aracı kurum adamları ne iyi konuşurlar demiyorum , tam tersini söylüyorum , aylarca milleti yanlış yönlendirdiler , bilerek bilmeyerek, bence bilerek oldu zira faizin uçtuğu yerde borsa niye çıksın ..

Yazıyla bir şey anlatmak zor ve yanlış anlaşılmaya çok müsait..

Artık aracı kurum adamı dinlemiyorum.
    .3 kuruş komisyon için senin paranı hiç ederler ..

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sn.Güneysu,emlak vergisi 1 defaya mahsus yükseltilse vatandaş ses çıkartmazdı...emlak vergisi süreklilik arz ettiği için ben dahil bir çok kişi dava açacak.
    Sonucu ne olur davaların bilemiyorum ama bu vergiler ödenmez.(bence)
    Ya arkadaşlar emlak vergisi gerçekten çok düşük kaldı. 2009 da ev sahibi idim 2010 vergisini o zamanın 1 kirasına denk geliyordu. Şimdi onun dörtte biri kadar.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar emlak vergisi gerçekten çok düşük kaldı. 2009 da ev sahibi idim 2010 vergisini o zamanın 1 kirasına denk geliyordu. Şimdi onun dörtte biri kadar.
    Emlak vergisi 1 kira lira vergisi 1 kira ne yahu bu heriflere mi çalışacağız. 5 li çeteye para yetiştiremiyoruz.
    bir halt olacağı yok.

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaa
    aaaaaaa
    aaaaa
    aaaa
    aaa
    aa
    a
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Emlak vergisi 1 kira lira vergisi 1 kira ne yahu bu heriflere mi çalışacağız. 5 li çeteye para yetiştiremiyoruz.
    Ben tarihi geçmişi diyorum. Tabo o zamanlar baya zoruna gidiyordu bu vergi. 80 bin ev 400 vedgi. Ben gerçekçiyom doğrucuyum. Burayı neden unuttur bilemiyorum.

Sayfa 659/885 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •