sana tahta için düşüncemi yazdım dün endeks düşüncemi paylaştım vade sonu.
oyunu bu şablonda yürütücez 1 eylül açık hikayesinin kalkacağı gün olduğu söyleniyor .
ozaman bir daha bakıcaz yeni gelen sistem 2.98-3.00 dolar bölgesine mi götürecek yoksa kanuninin veda busesi çalınmaya başlayacak ona bakarız![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Gelir üzerinden adam zaten gelir vergisini dediğin şekilde veriyor , senin dediğin gibi olsa adam fabrikada ki makinenin de vergisini verecek öyle şey mi olur?
Sen hesap uzmanı değil misin ?
Demirbaş üzerinden vergi alınır mı ? Emlak vergisi belediye hizmetleri yürütmesi için alınan bir vergi ,
adam kira elde etmişse zaten çok alandan çok vergi kesiliyor .
Biz gelir vergisine bir şey demiyoruz ki , emlak vergisi o zaman kişiye göre hesaplanmali evde kaç kişi varsa o kadar belediye hizmeti alıyorum .Evin değeri ile ne ilgisi var .
Rayici artır yine adam satarken yüksek vergi al ,
orada bir gelir oluşmuş .
Bizim millet herşeyi birbirine karistirmakta uzmandır .
damlataş 1+1 fiyatı 4,200e düşmüş. halka arzda 4,800 müş
12 ayın 1 ayını Devlet diyecemde DEVLET yok ortada Tayyipistan alıyor vargi dairesi aracılığıyla ben beyanı veriyorum o beyandan da değerli kağıt vergisi alıyor yahu.
Şimdi emlak rayiç bedelleri ile evsahibi kiracı savaşı izlenir tv de basında.
Bile bile kaçın ÜLKE'den derler.
Yaşarken cehennemi gören bir nesil bu yahu.
En son gene İmamoğlu avukatı tutuklanmış.
Tam kara mizah ülkesi olduk.
Kişi kendine avukat bile tutmasın derler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
�� Muhbir
@ajans_muhbir
·
13s
Timur Soykan: “Bu ülkenin her şeyi özelleştirildi, burası bir aile şirketi.
Selçuk Bayraktar çıktı, 30 Ağustos kutlamasında TCG Anadolu ve Savarona ile ilgili açıklama yaptı.
Normalde Deniz Kuvvetleri Komutanı'nın yapması gereken açıklamayı, Erdoğan'ın damadı yapıyor.â€
https://x.com/ajans_muhbir/status/1960059940132819245
bu konu benimde dikkatimi çekti dün x de önüme çok çıktı
Arkadaşlar yok emlaktan şu vergi bu vergi diye tartışıyorsunuz ülkede sisteme bakın KONFOR üzerine kurulu bir grup konforunu kaybetmemek için savaşıyor bu yolda yapılan herşey mübah diyor ha o boş daireler ve emlak zenginleri varya bugun araştırsınlar %60-70 bunların elinde gömülü paralar
Yer İmleri