Sayfa 662/1001 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    özeline bir tahta yazdım kendi gerekçelerimle karar senin .
    Aman abi naptın, kuzuyu kurda emanet ediyin, piyasadaki en tehlikeli adamım,
    Tahta göçerse mesuliyet kabul etmem
    Ayasofya artık bana aldığı kaadı söylemiyor, son dayaktan sonra
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aman abi naptın, kuzuyu kurda emanet ediyin, piyasadaki en tehlikeli adamım,
    Tahta göçerse mesuliyet kabul etmem
    Ayasofya artık bana aldığı kaadı söylemiyor, son dayaktan sonra
    sana tahta için düşüncemi yazdım dün endeks düşüncemi paylaştım vade sonu.
    oyunu bu şablonda yürütücez 1 eylül açık hikayesinin kalkacağı gün olduğu söyleniyor .
    ozaman bir daha bakıcaz yeni gelen sistem 2.98-3.00 dolar bölgesine mi götürecek yoksa kanuninin veda busesi çalınmaya başlayacak ona bakarız
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    iki örnek çok farklı adam 170.000 tl kira geliri elde ediyor 12 de 3 kirayı verse geriye kalan geliri aylık geliri 125.000 tl eder
    oysa 20.000 tl geliri olan adam 12 de 2 kirasını verse 16.500 civarı geliri var sistem alt düzeyde geliri olanın daha az vergi vermesine rağmen gelirine oranladın mı daha çok vergi vermesine neden oluyor.
    istisna rakamının çok düşük tutulması alt dilimdeki adamın gelirine göre çok vergi veriyor.
    az geliri olan 5 li çeteyi oransal olarak daha çok besliyor 170.000 kira alanı ben mi düşüneyim
    Gelir üzerinden adam zaten gelir vergisini dediğin şekilde veriyor , senin dediğin gibi olsa adam fabrikada ki makinenin de vergisini verecek öyle şey mi olur?

Sen hesap uzmanı değil misin ?

Demirbaş üzerinden vergi alınır mı ? Emlak vergisi belediye hizmetleri yürütmesi için alınan bir vergi ,
    adam kira elde etmişse zaten çok alandan çok vergi kesiliyor .

Biz gelir vergisine bir şey demiyoruz ki , emlak vergisi o zaman kişiye göre hesaplanmali evde kaç kişi varsa o kadar belediye hizmeti alıyorum .Evin değeri ile ne ilgisi var .

Rayici artır yine adam satarken yüksek vergi al ,
    orada bir gelir oluşmuş .

Bizim millet herşeyi birbirine karistirmakta uzmandır .

damlataş 1+1 fiyatı 4,200e düşmüş. halka arzda 4,800 müş

Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    damlataş 1+1 fiyatı 4,200e düşmüş. halka arzda 4,800 müş
    bugün damladan şırıldamaya geçti yakında alınır hale gelir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    iki örnek çok farklı adam 170.000 tl kira geliri elde ediyor 12 de 3 kirayı verse geriye kalan geliri aylık geliri 125.000 tl eder
    oysa 20.000 tl geliri olan adam 12 de 2 kirasını verse 16.500 civarı geliri var sistem alt düzeyde geliri olanın daha az vergi vermesine rağmen gelirine oranladın mı daha çok vergi vermesine neden oluyor.
    istisna rakamının çok düşük tutulması alt dilimdeki adamın gelirine göre çok vergi veriyor.
    az geliri olan 5 li çeteyi oransal olarak daha çok besliyor 170.000 kira alanı ben mi düşüneyim
    12 ayın 1 ayını Devlet diyecemde DEVLET yok ortada Tayyipistan alıyor vargi dairesi aracılığıyla ben beyanı veriyorum o beyandan da değerli kağıt vergisi alıyor yahu.

Şimdi emlak rayiç bedelleri ile evsahibi kiracı savaşı izlenir tv de basında.

Bile bile kaçın ÜLKE'den derler.

Yaşarken cehennemi gören bir nesil bu yahu.

En son gene İmamoğlu avukatı tutuklanmış.

Tam kara mizah ülkesi olduk.

Kişi kendine avukat bile tutmasın derler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    13s
    Timur Soykan: “Bu ülkenin her şeyi özelleştirildi, burası bir aile şirketi.

Selçuk Bayraktar çıktı, 30 Ağustos kutlamasında TCG Anadolu ve Savarona ile ilgili açıklama yaptı.

Normalde Deniz Kuvvetleri Komutanı'nın yapması gereken açıklamayı, Erdoğan'ın damadı yapıyor.â€
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1960059940132819245
    bu konu benimde dikkatimi çekti dün x de önüme çok çıktı

8. Arkadaşlar yok emlaktan şu vergi bu vergi diye tartışıyorsunuz ülkede sisteme bakın KONFOR üzerine kurulu bir grup konforunu kaybetmemek için savaşıyor bu yolda yapılan herşey mübah diyor ha o boş daireler ve emlak zenginleri varya bugun araştırsınlar %60-70 bunların elinde gömülü paralar

Sayfa 662/1001 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •