Sayfa 667/1001 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Damlakent sertifikada fena küfürler dönüyor...

Millet üzgün diye bişeyde yazamadım ama akıllanmıyorlar...

Devlet %25 iskontolu dedi aldık güvendik böylemi olacaktı diyorlar...
    devletin tanımını.. "saray ve etrafındaki mütaitler "ile karıştırırsan olacağı bu

ilk başta umutluydum.. ev falan alacağımdan değil. tamamen 1 -2 hafta tavan gider sonra çöker diye düşündüm.

sonra araştırdım.. tüm yandaş medyada + sokaklarda stand bile açıp reklam ile pazarlandığını görünce görünce 1 lot bile almadım

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şimdi kovalasaydın ayvayı yemiştin
    artık pkk pyd falan demeyin abi başınıza iş alırsınız aman diyim.

yakında apoya çakarlı araç tesis ederlerse kim şaşırır ? şaşırma duygusunu bile yitirdik.

milletin gerçeklik algısını mahvettiler.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vade sonu bu cuma sanırım.... en tepeden kapatır gibime geliyor o nedenle kalan hisseleri tutuyorum. haftaya pztesi salı ne var ne yok satacam spot tarafında ful nakite geçecem sindo.

viop shortlar ise duruyor ek yapmadım. diğer vadeye taşırım aynen.

elindeki tahtaları bilmiyorum alt lig tahtalarında çıkışlar mevcut , endeks tahtalarında geçişler var pair trade yapılıyor .
    KKM bitimi ve faiz indirim süreci ile ppf ve kkm den çıkacak parayı buraya çekme derdindeler gerçek yabancı olmasada yerliye olta atıyorlar.Uzun zaman sonra RTE den borsa yorumu geldi , açık hikayeside 1 eylülde kalkacak dedikoduları vs , fed eylül faiz indirimi hikayesi ile burada beklenen 250 baz indirim 300 olabilir , ben şimdilik kendi grafımda 2.98-3 dolar bantı var yakın stoploslu bekleyecem en azından eylül 11 göreyim izleyelim maliyetler iyi tahtalarda bazen değişimlerle hareket ediyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Boşuna Tıklama
    @bosunatiklama
    ·
    14s
    Prof. Dr. Erhan Afyoncu: "Üniversite mezunu 25 bin TL'ye çalışırken, eli tornavida tutan 4-5 katı para alacak.

Türkiye böyle bir duruma gidiyor..."

4 sene önce Ankaraya işlerimiz için geldiğimde bir otelde kaldık ,
    otelin yan tarafında kafesinde otururken yanıma birisi oturdu adam profösör bu olayın aynısını anlattı çocuklardan konu açıldığında.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Damlakent sertifikada fena küfürler dönüyor...

Millet üzgün diye bişeyde yazamadım ama akıllanmıyorlar...

Devlet %25 iskontolu dedi aldık güvendik böylemi olacaktı diyorlar...

yanlış anlamışlar zaten açıldıktan sonraki iskontodan bahsetmişlerdir %15 aşağı geldi .
    %6-8 daha aşağı gelir oradan yataya bağlar al sana 2. iskonto ne oldu 2. pazarlama reklamı %50 iskontolu

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Boşuna Tıklama
    @bosunatiklama
    ·
    14s
    Prof. Dr. Erhan Afyoncu: "Üniversite mezunu 25 bin TL'ye çalışırken, eli tornavida tutan 4-5 katı para alacak.

Türkiye böyle bir duruma gidiyor..."

4 sene önce Ankaraya işlerimiz için geldiğimde bir otelde kaldık ,
    otelin yan tarafında kafesinde otururken yanıma birisi oturdu adam profösör bu olayın aynısını anlattı çocuklardan konu açıldığında.
    benim daha üzüldüğüm bir konu var. dün üniversite yerleştirme sonuçlarına baktım, 28000. olan çocuk adıyaman tıp fakültesine yerleşmiş. Ülkenin en zeki, en çalışkan çocukları maaşlı garanti iş nerede varsa oraya odaklanmışlar. çocuk 28000. olarak adıyaman gibi bir şehrin üniversitesinde okuyacak. belki mecburen tarikat yurdunda kalacak. 6 yıl bu çileyi çekecek ve sonunda kamuda maaşlı bir işi olacak.mecburi hizmette ülkenin ücra bir yerine gidecek, meslek hayatında defalarca şiddete, tehdite maruz kalacak.
    ülkede liyakat bittiği, tüm karlı işler ve projeler bir zümrenin eline geçtiği için en akıllı çocuklarımızda maaşlı iş kovalar olmuş yazık.
    halbuki abd de en zekiler yüksek katma değerli sektörlerde üst düzey standartlarda çalışıyorlar, iyi fikirleri varsa startuplar kuruyorlar, çok daha süper fikirleri varsa milyoner hatta milyarder olabiliyorlar. bizde ise bu kapılar hemen hemen herkese kapalı.
    daha fazla yazılabilir ama canım sıkıldığı için yazamıyorum...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şimdi kovalasaydın ayvayı yemiştin
    aynen şimdi onları meclise davet ediyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Türkiye Varlık Fonu Eylül'de dolar cinsi tahvil ihracı planlıyor - BN/Bloomberg HT

neden?

Sayfa 667/1001 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •