Bu tahtacı ve sahibiyle işimiz zor, 15 getiriyor sonra 16'ya kadar yükseltiyor yine beğenmiyor kapanışta 15.40'a basıyor.
Şirket tarafından denetlenmiyor mu bu tahta, tonla işlem ve primler yapıp kapanışta nerdeyse aynı yerden kapatıyor, olacak şey değil.
Allah yardımcımız olsun diyelim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Son hengamede hisseye girenler yeni mağdurlar oldu maalesef, 15.50-16.50 arası çok işlemler oldu, mağdurlar mekanı oldu.
16,00 dan çıktım...
kar aldık mı...aldık..
1 sene beklediğinin maliyeti üzerine mi aldın....
kesinlikle hayır..
mutlumusun?
mutluyum...
girişim tamamen teknik ile alakalı idi..
2 kere haber akışlarına yakalandım..kol kesmedim..hatam orda oldu...
3 kere düşüşlerde lot arttırmam sayesinde maliyet düşürdüm...
bu manevraları yapmasaydım vay halime ki yüklü girmiş idim..
gereksiz yere sinir stres..
geçen 1 senenin maliyeti çok daha büyük..zamanın pahası yok...
çıkarılan ders:
trade de de gireceksen, önceden belirlediğin temeli sağlam patronu güvenilir hisselere gir..saplandınmı onlarda saplan..neticede haber akışlarına kimse bir şey yapamaz...da sen yine bildiğin sularda yüz...
Hakkınızda hayırlısı, umarım buradaki kaybı başka yerden çıkartırsınız.
Benim portföy 5 hisseden oluşur genelde, tek bu hisse olsaydı sıkıntı büyük olurdu, diğerlerden kurtardık durumu, benim için de hayal kırıklığı oldu Kcaer, ralli dönemindeki haber akışlarına kapılıp satmaya kıyamadık onlar kıyma yaptılar maalesef, şimdi olur da satmaya kıyamadığımız o fiyatlara bir gün giderse kaybedilen zamana bakılmadan kalmaz kimse, güven kalmadı.
İyi haftalar.
Hisse eksiye programlandı yine, dönüp dolaşıp veriyorlar, yatırımcı da kalmadı kendi kendilerine verip düşürüyor galiba.
Dün bir KAP göndermişler.
21.11.2024 tarihli özel durum açıklamamızda kamuoyu ile paylaştığımız 2030 vizyonumuz doğrultusunda belirlenen büyüme ve yatırım alanları kapsamında, fizibilite çalışmaları sürdürülen yeşil çelikhane ve yeni çelik profil fabrikası yatırımlarımız için ÇED başvurusu gerçekleştirilmiş olup, ilgili izin süreçleri devam etmektedir. Kocaer JES 1 Santrali'ne ilişkin ise sondaj çalışmaları ve yeni proje sahasına yönelik ÇED süreci devam etmektedir.
İzin süreçlerine yönelik tüm gelişmeler eş zamanlı olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1484543
Şirket 2.Ç faaliyet raporunda 2026 JES enerji üretimi hedeflediklerini açıklamışlardı, daha önceki KAP'larda da öyle geçiyordu ama son gelen açıklamalara bakıyorsun hala ÇED süreci devam ediyor diyor, nasıl yetişecek, süreç neden bu kadar uzadı.
2025 yılı 2. çeyrek faaliyet raporundan.
Enerji Yatırımları Kocaer Çelik stratejik öncelikleri arasında belirlediği yenilenebilir enerji alanında faaliyetlerini büyütmeyi hedeflemektedir. Satışlarının büyük kısmını yurtdışına gerçekleştiren Şirket dünyadaki hızla değişen yeşil enerji trendlerine aynı ölçüde ve aynı hızla adapte olması gerektiğinin bilincinde olarak enerjide bağımsız, kullandığı elektriğin tamamını kendi yenilenebilir kaynaklarından üreten bir firma olma hedefi doğrultusunda çalışmaktadır. Hali hazırda 9,2 MW kurulu gücündeki güneş enerjisi tesisleri ile tükettiği elektrik enerjisinin %33ünü yenilenebilir enerji kaynaklarıyla karşılayarak önemli maliyet avantajı sağlamanın yanı sıra enerji kaynaklı karbon emisyonlarını da düşürmektedir.Enerji yatırımlarını tek çatı altında toplamak üzere 2023 yılında kurulan Kocaer Enerji ile öncelikle jeotermal ve güneş enerjisi alanında faaliyetlerin büyütülmesi hedeflenmektedir. Aydın¢da bulunan ruhsat sahasındaki JES yatırımlarının 1. fazı olan 24 MW gücündeki jeotermal santral yatırımı devam etmekte ve bu tesiste 2026 yılında üretime başlanması hedeflenmektedir. Şirket, üretimin ilk fazından elde edilecek elektrik enerjisinin %20 ve halihazırdaki çatı üstü GES’leri ile tüm üretim faaliyetleri için gerekli olan elektrik ihtiyacının tamamını karşılamayı, sera gazı emisyonlarını azaltmayı ve kalan %80’lik temiz enerji üretim kapasitesinin satışını gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. 2026 yılında devreye alınması planlanan Kocaer JES 1 yatırımının ardından ruhsat sahasındaki jeotermal kaynağın kapasitesine paralel olarak jeotermal enerji yatırımlarına ikinci üçüncü faz olarak devam edilmesi planlanmaktadır.
Yer İmleri