Sayfa 730/1001 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    sanayi sektöründe değilim gram fikrim yok sanayi ne durumda ama sağda solda yazılanlara bakarsanız sıkıntı var sonucuna gidiyoruz.

fakat büyüme rakkamlarına bakarsak da hiç bir sıkıntı yok sanayi büyüyor.
    sanayi sektöründeyim, işler normalde olması gerekenin %30 altında enaz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    48d
    İTO aylık 1,84%, yıllık 40.84% gerçekleşti
    Gıda 2,28%
    Eğitim aylık 14,71%, konut 2,48%ve alkollü içecek ve tütün 4,77% ile en yüksek katkılar olarak gerçekleşti.
    Giyim ve ayakkabı ise aylıkta 2,95% düşüş kaydetti. Sezon sonu olması dolayısıyla, doğal olduğunu düşünüyorum

Gıda aylıkta son 4 ayın en yüksek seviyesinde gerçekleşti.
    Ankara enflasyonunda da gıda baskısını (2,64%) görmüştük

TÜİK'in 29%'a ulaşmak için 1.61% ortalama enflasyon üzerinde açıklaması, aylık ortalama olması gereken enflasyonu da aşağı çekecektir.
    GSYH datası ile beraber okunduğunda, Merkezin faiz indirmesi aslında mümkün görünmüyor.
    Fakat, yüksek reel faiz de diğer taraftan harcamaları devam ettiriyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Adam yoğun sektörlere teşvik gelmezse sıkıntı var. Herşey katma değerli ürüne bağladıkları için oluyor. Güzel birşey ama paralel yürümeli. İşsiz adama Türkiye büyüyor lafları işlemez katın gurultusundan umurumda olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ihracatta falan sorun var mı hocam bahsedildiği gibi yani karlılık anlamında.

ben birkaç yerden işçi çıkarma haberi duydum sadece ama duyduğum firmalar küçük boyutluydu.

fakat yeni işe girmede sanırım tüm sektörlerde daralma var. bilgi teknolojileri yazılım vs dahil.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ihracatta falan sorun var mı hocam bahsedildiği gibi yani karlılık anlamında.

ben birkaç yerden işçi çıkarma haberi duydum sadece ama duyduğum firmalar küçük boyutluydu.

fakat yeni işe girmede sanırım tüm sektörlerde daralma var. bilgi teknolojileri yazılım vs dahil.
    ihracatta geçen yılın %20 altındayız bu yıl. işçi haziran ayında çıkarttık, şuan yeni alım yapmıyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ve bu düzelmeyecek...

artık ülke pahalı ülke kategorisine girdi...

bunun dönüşü çok zor...700 dolar ortalama kira olan ülkede ucuza bişey üretmek imkansız...

geçmiş olsun artık ligimiz değişti...bana yakın tekstilci çok var osmanbeyde...

hepsi %50 düşüşden bahsediyor...tek kurtarır yani doları bırakmaları onuda yapmıyorlar...

hepsi mısıra gidiyor büyük üretcililer...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ve bu düzelmeyecek...

artık ülke pahalı ülke kategorisine girdi...

bunun dönüşü çok zor...700 dolar ortalama kira olan ülkede ucuza bişey üretmek imkansız...

geçmiş olsun artık ligimiz değişti...bana yakın tekstilci çok var osmanbeyde...

hepsi %50 düşüşden bahsediyor...tek kurtarır yani doları bırakmaları onuda yapmıyorlar...

hepsi mısıra gidiyor büyük üretcililer...
    Abi onu bırakınca film kopuyor. Doların bıraktı mı enflasyon faiz de yükselir. İş poha sardı da çıkamıyorlar işin içinden

İsrail basınına göre, Trump, Netanyahu'ya kısmi anlaşmayı reddederek Gazze'ye saldırıları artırması talimatını verdi
    AA

Sayfa 730/1001 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •