Sayfa 212/212 İlkİlk ... 112162202210211212
Arama sonucu : 1695 madde; 1,689 - 1,695 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

4. Nihayet Eylül ayı geldi.
    Durum tespiti yapalım.

Henüz yükseliş başlamadı.
    zıpzıp gelip gidiyor ama icraat yok.
    Palavra attı gitti!
    Kendisini kurtarmaya çalıştı, olmadı!

Çakal abimizden ses yok.
    Malları satıp gitmiş olabilir mi?
    Olabilir de, olmayabilir de?
    Takasa göre hisseyi terk etti.
    Yine de T/A abimiz daha iyi bilir.

Beklenti var mı?
    3. çeyrekte sevkiyatı başlayacak olan siparişler?
    Nedir bilen yok!
    Bekleyip göreceğiz?
    Bu siparişler bir türlü teslim edilemedi.
    3 senedir hep aynı hikaye.
    Bu sene gerçekleşir mi? bilinmez!

Artık buradayız.
    İşimize bakalım.
    Kendi kararlarımızı verelim.
    Gaza gelip işlem yapan yoktur.
    Ben yine de uyarmış olayım.
    zıpzıp gibileri çok gelip gider bu sayfaya.
    Hepsi de kendi kazancı peşinde.
    Yakayı kaptırınca nasıl kurtulurum planında.
    Sonrası malum: İlk fırsatta sat ve kaç.

Yeni dönem başlıyor.
    Herkese bol kazançlar, başarılar.
    Rastgele.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

5. Yakop kardeş,
    Iki de bir takılmadan edemiyorsun,ama en büyük palavracı sensin ben buradayım kaçacak olsaydım 128 lerde kaçardım, şimdi bu kağıdı bu fiyatlarda oyaladiklari için ekleme yaptım, ve daha benim alımlarım devam ediyor ve bu fiyatlar benim için uygun,hatırı sayılır bir miktar daha alacağım,eski zirve gecilince ancak bizim gurup girer,girerse ne olur o zaman görürüz, 1 lot bile alamayan tahtacı yiğitliğe .Ok sürmüyor ama bu inat ona oldukça maliyet getiriyor,yani bu fiyatta tuttu da nereye kadar tutacak,biz dürüst davranıyoruz, ederine gelmeden satmayız dedik ,satmadık, ekleme yaptık daha ne bekliyorsun sür gitsin,bir sürü insan zararda,surun yukarı ver biraz kar al malını, nedir bu baskı kardeşim,bu kağıttan kaç tane var borsamizda,.oktan keriz zarar yazan kağıtlar 300-500-1000 tl. daha ne deyim, herkese iyi kandiller.
    Tabiki bunlar benim fikirlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir...

6. Ben bu hisseyi kalav sayesinde aldım.. Sonra beğendim ekledim.. Kalavın hissede ağırlığı var onu forumdan tanıyor olmam ona güvenimi artırdı ama sanırım onun pkart gündemi pkart ile ilgili niyeti farklı bizim farklı... Burası borsa dert yanmamak lazım.. 4 TL den aldığım mmcas 80 TL oldu 8 TL den aldığım Balat 80 TL oldu orta bilanço diye birşey yok ama gittiler.En bu hedefleri forumda hep söyledim ama erken çıktım.. Pkart kaliteli bir şirket ama bu bize göre piyasa öyle demiyor yanılmışız...

7. Koca teknoloji şirketi masa sandalye şirketi fiyatlaması yapıyor....Aynı fiyatlardan sıkılmıyorlar..

Sayfa 212/212 İlkİlk ... 112162202210211212

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •