Sayfa 965/1001 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    öğrenmenin yaşı yok değil mi?..
    öyle de... 122'de değil heralda bu meret

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    biz yazınca hemen taşak joo diyon vincente..ayıp ediyon..hadi sen yaz dinleyelim..
    Lafım sana değil
    Birkaç gündür haber sitesi vs takip etmeme kararı aldım
    Eskiden burda bari son dakika haber paylaşan birileri olurdu
    İsrail katar i bombalamis
    Topicte dönen muhabbete bak
    Saka gibi

3. Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by Demirci_hacı Yazıyı Oku
    Hakkaten eski kuzuymuş yaww...Herkesin üstüne çullanıp yemeye çalıştığı ama bir türlü beceremediği Tahta yapıcı kurt bile illalah etmişti...
    nostalgi bitanem....hatirlattin tahta yapicilari nasil oydugumu....

rahmetli enver hoca IHLAS ta tahta yapiyordu....iki tavan yapip ecicik durup iki tavan daha cekiyordu....birinci hareketinde az az mal aliyordum.....ikinci hareketinde iki tavan daha cektimi....ondan once mali cakip iki taban yaptiriyordum.....kurdugum gurup 30 kisiydi....moda da balikcida hem iraqi cekip....hemde enver hoca ve muritlerini soyuyordum/....

rahmetli kerim agabeyim....kuzu....hesabi enver hocadan aldiklarimizla odeme....HARAMDIR DER....gulmekten yikilirdi.....EREGLIDEN ode derdi.....onun TAHTACISI gavur....helaldir derdi.

len hepsi rahmetli oldu....soyduklarimda....benimle birlikte talanda olanlarda....

bir ben kaldim.

birde sen.....

COK GUZEL GUNLERDI O GUNLER....ZEKALARIMIZ FURUSUYORDU....YENIYORDUM.

aynisini....

son 5 yildir SASA da erdemogluna yapiyorum....

beni bulsa.....

DERIMI YUZER.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. Ne güzel denk getiriyorum yüce rabbim.

https://youtu.be/G4M2kpOc0cs?t=136
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    öyle de... 122'de değil heralda bu meret
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    tebrik ederim bedri bugün yön tespitin doğruydu
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tebrik ederim bedri bugün yön tespitin doğruydu
    sağol bugün beyaz mum ve ya doji bekliyordum..o yüzden pivot üstüne çıkmasını bekledim..saat 1 gibi çıktı..pivot 12 bin üstüne atınca yön belli oldu..11926 basması longçuları stop içindi..güçlü mumla geri aldı pivotu savundu..

Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 965/1001 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •