Sayfa 212/569 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 4551 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop LXVII

artık dava falan açılsada toplum nazarında bi önemi kalmadı bunların.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    artık dava falan açılsada toplum nazarında bi önemi kalmadı bunların.

Ayrıca KK ve mürselin peşinden kimsenin gitmediğini görünce Selvinin dediği gibi tarihin tozlu raflarına kaldırıldı ,
    bittimi bitmez ekonomik başarısızlık halkın geçim sıkıntısı bunların konuşulmaması için , yeni salvolar gelecekdir önümüzdeki günlerde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    YSK , en üst merci sn. Egedük başkanım...

Ancak bu başvuru yapılacak olan olağanüstü kurultayın iptal edilmesi için yapılan başvuru idi...

Mahkemedeki dava ise daha önce yapılmış olan kurultayın iptal edilmesi için görülen dava...

Hesaplar ince yapılıyor...

- Mahkemeden "yapılmış olan kurultay davası için" mutlak butlan çıkarsa diğer kurultayların geçersiz olacağını düşünenler var...

- Yine aynı şekilde mutlak butlan çıksa bile üzerine diğer kurultaylar yapıldığı için mahkemedeki kurultayın hükmünün kalmadığını düşünenler var...
    YSK diyor ki; CHP bu hafta sonu olağanüstü kurultay yapabilir.
    Diyelim kurultay yapıldı ve yeni yönetim seçildi. Bu kurultayda şaibe var diye iptal edilebilir.
    Buna engel bir şey yok.
    Borsa daha çok iner çıkar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayrıca KK ve mürselin peşinden kimsenin gitmediğini görünce Selvinin dediği gibi tarihin tozlu raflarına kaldırıldı ,
    bittimi bitmez ekonomik başarısızlık halkın geçim sıkıntısı bunların konuşulmaması için , yeni salvolar gelecekdir önümüzdeki günlerde
    devam etsinler hukuksuzluğa... muhaleti komple birleştiriyorlar. başka bir işe yaramadı.

Mb deki para yaktığımızla kaldık..

siyonizler kazandı.

5. İktidarın yaptığı hamleler biraz başarılı olsa yada önümüzdeki aylarda başarılı olacağını düşünse ekimde belediye başkanları yargılanır çoğu çıkar veya mahkeme sürer gider , imamoğlu siyasi yasak hikayesi yüksek bir ihtimal oda serbest kalır .Bakın bunları yapsa önümüzdeki zaman diliminde enflasyonun yapışkanlıktan dolayı çok aşağı geleceği düşünülmüyor ocak zamlarıyla iddia ediyorum alıntıladığım durumlar olsun enflasyon daha hızlı aşağı gelir .

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    devam etsinler hukuksuzluğa... muhaleti komple birleştiriyorlar. başka bir işe yaramadı.

Mb deki para yaktığımızla kaldık..

siyonizler kazandı.

o siyonistler hep kazanıyor bak bu israilin kıbrıs hikayesine yabana atma 2026 konusu

7. mavsar sende tup vardı yanlış bilmiyorsam kanalın üst bandında , kanalı kırarsa katlama yapar yukarı ama 190 altı çoklu kapanışlara dikkat et.
    asoş gibi bir düzeltme yapabilir.

aksiyon saatleri bitti.. herkese eyi aşamlar.

Sayfa 212/569 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •