Sayfa 371/569 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 4550 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Son dakika... CHP’de İstanbul'da kaosu sürüyor: Kayyum heyeti görevine devam edecek
    İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na atanan kayyum heyetinin itirazlarına ilişkin davada kararını açıkladı. Mahkeme, kayyum heyetinin görevine devam etmesine hükmetti.

https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-...-bugun-p231308
    ysk mı hukuku çiğniyor yoksa bu asliye mahkemesinin başındakilermi Adalet bakanı bu konuya açıklık getirmeli ve gereken neyse yapılmalı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Petkim yani SOCAR İtalya'da bir petrol şirketini daha almıştı geçen haberi vardı tabi bu petkim ile ilgili değil patronla alakalı
    8 yıldır borsadayım petkm icin neler dendi 4-5 kez aldım sattım bir sıcrayamadı ama sıcrarsa direk 3 hane olur gibi

bir de takası sekilleniyor gibi ama çözemiyor insan
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu akşam seansi avellerine bayılıyorum ya gaza gelip cizmeye çalışıyorlar 2 3 keredir biraz önce ki gazmanliklarinda yine ellerine verdim
    Benim küçük akboyum
    Tüm shortlar flat
    Kibris zamanı

4. Trump erdogana randevu verdi diye sevinip kutlama yapan troller, bugün nuri alço filmindeki gazozuna ilaç atılmış kızlar gibi kendini yatakta çıplak buldu. Kapitalizm senden 10 alır bir verir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    8 yıldır borsadayım petkm icin neler dendi 4-5 kez aldım sattım bir sıcrayamadı ama sıcrarsa direk 3 hane olur gibi

Bu tür şirketler borsada var derler ama iç dinamiklerinde ne olduğu bilinmez kara paramı aklar maddemi satar boymu gösterir bilinmez ama çarkı bir şekilde çevirir olan yatırımcısına olur bir gün çıkar diye beklerler

Sağlık olsun diyelim
    Hayırlı kazançlar olsun
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku

sendemi petkm 130 tl olacak diye alanlardansın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bu tür şirketler borsada var derler ama iç dinamiklerinde ne olduğu bilinmez kara paramı aklar maddemi satar boymu gösterir bilinmez ama çarkı bir şekilde çevirir olan yatırımcısına olur bir gün çıkar diye beklerler

Sağlık olsun diyelim
    Hayırlı kazançlar olsun
    Devamlı gelir buraya aldığı kâğıtları yazar milletin de almasını bekler.. analizi falan yoktur anlamaz bir şeyden. Engelli bende de alıntı olunca görüyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok uluslu şirketlerin özellikle gelişmekte olan ülkelerde bir ayağı hep vardır sebebi kendi işlerinin görülmesi içindir buda hem ülkenin hemde şirketin menfaati ile ölçüşmektedir.

Yani bu tür hisseler alınırken bunuda göz önünde bulundurmak iyi olur
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 371/569 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •